Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko mi se ogadio Dzeko pokazavsi svoje pravo lice! Ibisevic je za njega gospodin!!!!
ma njemu svi miševi...
Koje to pravo lice?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Nacija" place,shebaje se,tuguje,Dzeko i Ibricic se banjanju po moru,boli ih neka stvar.Ali dovoljno je da Dzeko opet u "pravo vrijeme" progovori koju populisticku "svi smo kao jedan","ostavicemo srce na terenu" i da "Dijamant" ponovo bude glavni. Kako smo samo glup narod.
Ja evo za citav dan nikog ne vidjeh tuznog ili uplakanog, niti sam cuo ikakvu pricu o bilo cemu tuznom. Malo pretjerujes.
Meni nije jasno kako neko moze biti protiv Dzeke, pa lik je pomogao narodu u Bih vise nego i jedna druga osoba samo sto on to ne zeli da se cuje u javnsti, samo u mojoj ulici on je pomogao jednoj porodici bez majke, napravio im kucu, on moze samo imati Respect od nas a ne da ga se pljuje, malo je osoba poput njega!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ova fotografija je nastala ovako : haj ti pokazi tamo , ja cu onamo a ti na trecu stranu ko fol da fotografija ima smisla......hahahhahahahahaha
MA VIDIS DA SELJACINE NI NAVIGACIJU POPISANU NEMAJU. IZNAJMILI BRODICU NA PAR SATI I SLIKALI SE!
ja sam cuo da je glavni razlog sto Safet Susic je propustio avion da ide na izvlacenje grupa za svjetsko prvenstvo je taj sto je na pokretnim stepenicama nestalo struje i on ceko na sred njih dok nisu popravili kvar
e hebo ja svoju mater ako nebi otr'o sline sa Dzekinim dresom da mi ga on jos licno potpise i uokviri i doda jos $10.000 funti ......pa ako lazem eto nek to uradi i sazove novinare i tv ....
Nije ovo brod vec barka.
Amra polovnjaca slika a gledaj joj od kopileta glava viri HAHAHHAHA joj dzeko stvarno si seljacina ali stvarno si seljacina
Joj koji ste vi hejteri , ja ne mogu da vjerujem . Cuj Džeko pokazuje svoje pravo lice, jer je na brodu i jer uziva, pobogu i jos to za vrijeme Ramazana ! Svasta ljudi, niste dobri !
Traze Avdiju garant.
jebo ti Avdija mater, ohani malo
Ako upravljate brodom onako dobro kao sto igrate brzo ce te potonuti
Daj ba ljudi uzivaju na moru ne jebu nikog ni za cvoku hahahah
Sad će njega Safet izbaciti iz repke. Fino je rekao nema mjesta za nepolušne. Na njegovo mjesto dolazi neko iz Germanije koji nema pojma o fudbalu i ne slika se sa jahtama jer nema za kifle pošto igra u timu iz Hrvatske 2 lige.
gdje amrica, jebo vas dzeko više
Bili bi zabranjeni komentari da je članak o njoj.
Još im Spahić fali !!!
Allah vam se smilovao, nemojte biti ljubomorni i zavidni. Siguran sam da bi 90% osoba koje postavljaju negativne komentare volili da su na Edinovom mjestu. Nije se pokazo u Brazilu i sad treba umrijet? Sve dok budemo imali ovakav mentalitet, necemo nigdje napredovati. "Allah nece promjeniti stanje jednog naroda dok taj narod sam sebe ne promjeni." !!!
99.9%
@Halid ibn Muwalid, ili ti ga pećinar Nemoj molim te tih pećinskih razmišljanja na internetu. Ima za to pećina i noć, pa onda vazi dok se ne usereš.
?! Koga libo racku za Dzeku i njegove kapetanisanje!?? Sto nije bio kapetan na reprezentativnom brodu i borio se da brod ne potone?
Hajde seljaci uzivaju, kada to nisu pokazali na terenu valjda mogu malo sa lovom konu zaradjuje dzeko. Nego senijade de malo izadji iz dzekine guzice, neces vise igrati lagano se povuci u kakvu rupu.