Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me da nece u Gorazde hahahahaha
Pa svako tezi ka boljem necemu, auto, stan, putovanja...sto ti golfa keca ne vozas?
Čeka da tunel probiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dan zalosti u Spaniji..
Nađeš dobro spoinzora i rješiš sve probleme
E jbg sad... ja taman prodao kuću i zemlju da se preselim bliže tebi a ti ode nazad u Bosnu...Šta ćemo sad?
Mnogo me boli Hašim zbog iste i slicnih istoj!
Da nije prestao finansirati mamin ljubavnik iz Bekte nju i seke?
upisi u Travniku isto ti je to samo sto Barsekona zvucnije zvuci
Da je slušala nene iz sela, nasavjetovale bi je da se uda do dvadesete i bude nepismena kao i one do kraja života.
Budi pametna dobro se udaj i riješi dileme.
Dzejla ako citas ovo, pusti se ovih luzera na klixu. Ti si lijepa, pametna a jos ti je i bog dao najljepsi glas. Izgledas svjetski i daleko ces dogurat. Samo naprijed volimo te i ponosimo se što si naša Bosanka.
Nećeš jebuckat paćenik
PJEVALJKA PA HAJD...
Ako hoće da zaradjuje (a hoće) bolje joj je na balkanu. Zaradi za vikend koliko neko za mjesec, (vjerovatno i vise), radne Dane, sa mamine kašike i pranja vesa provodi na online predavanjima. Ako mora jednom mjesečno da ode da bude live, extra. Sve se vise isplati nego da sama sve plaća u Barseloni, i nulu zaradi. Znaci, podržavam, mudar potez.
Dnevna doza Džejle...
Ja neznam koga to intresuje mozda njenje roditelje svašta
i ova ne zna ili bi piskila ili kakila,pocela mislit da je u fol neka zvijezda udarilo u glavu ne zna sta bi od sebe da je jednom gujicom na 100 stolica odjednom,a ne moze. Da skratim tipicni lelemud
Pa ako ti nije muzika bitna sto se ne posvetis skole,sto moras dolazit svaki vikend,ostani u barceloni,radi u restoranu koji svi drugi studenti
U Barceloni možeš proći kao prosječna konobarica. Teško je živjeti u gradu u kojem nikoga nije briga ko si ti, a živiš od lakova, viewova i tuđih mišljenja.