Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucko kao i Dodik sve ce uraditi samo da ostanu na vlasti. Sreca ima intelektualaca pa vide sta se desava,a papci neka slijede i nasjedaju na njihova obecanja i bajke sto pricaju
Obožavam Dragana kao glumca, režisera, delimo ljubav prema istom klubu, njegov uticaj na srpsku kinematografiju i svest ljudi je nemerljiv, autentičan, neponovljiv.... Na stranu da li se slažem sa stvarima koje je rekao, mišljenja sam da su to stavovi koji trebaju biti rečeni u domaćem etru, za dobrobit sopstvene zemlje, a ne kod tamo nekih susjeda... "Ne dao ti Bog da se požališ na zlo onom ko ti zlo misli. Većega mu dobra ne možeš napraviti".
Imamo mi i svojih problema
Bijela je zaebaniji od Vucica ali treba malo IQ da se to skonta a to prosjecni bosnjo nema, Vucic je politicar demagog, a Bijela perfidni nacionalista koji kroz filmove i serije mijenja historijske cinjenice i "sminka" srpsku historiju, na puno vecem nivou od politicara bilo kojeg, takvi su najopasniji
Ovaj čovečuljak je sramota naroda kome pripada!
Bjelogrlić zna amo šta je nasilje i da uzima novac od države a ne razume ništa o državi.
Bjelogrlic nije ni neki glumac, kamo li reziser. Podbuo je skroz od pica, ekstremno nasilje i seks su previse zastupljeni u njegovim serijama.
Odvratno, svi lazni moralisti, a sve najveci nasilnici, bljak
Ova bitanga je umišljeni umetnik! Sirovina najobičnija.
A ti se boriš protiv nasilja tako što udaraš starca Gagu Antonijevica dok sjedi i ne može da se brani . Tvoji podočnjaci govore da si najobičniji alkoholičar nasilnik tako da najmanje baš ti imaš prava nekome da djeliš lekcije .
@CrniOktobar, matori,smanji doživljaj. Znaš ti da li je zaslužio taman toliko koliko znaš koliko je danas iskopano uglja u Zenici. Znam ovog čovečuljka od 1,5 m skoro kao svoj novčanik.
Trebate otvoriti oči !!!