Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekim osobama ces najbolje pomoci, tako sto im neces pomoci.
Možda bi joj pomoglo da počne radit nešto a ne samo čekat da joj brat pošalje.Ne može se živit na tuđim leđima cio život.
Aferim!
E vala ako joj ne može od 340 mil funti, dati 1%, nek se yebe sa tim funtama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kad se prije bosanski sindrom prenio u beckhamove, valjda preko unhcr vojnika
Trend u svijetu je da se polovna odjeca prodaje za nisku lovu… pomognes onom ko nema da dodje do odjece bolje kvalitete a dobro e i za priorodu… Trac reportaza
ne možeš birati familiju.e sada ako je neko ambiciozan i uspješan i ne zaboravi svoje korijene to je ok.ali ako imaš u familiji imbecila koji nisu ni za šta to je već nešto drugo.i ma koliko se trudio oko takvih oni će uvijek ostati imbecili i krpelji.
pa eto kupio joj kucu od 250 hiljada,a sigurno joj je davao i pare.A ona garant neka rasipnica i neradnik mozda i narkoman.Nije ni on budala
Nekad je najbolja pomoć ne pomoći.
Danda je pojela.
Niste joj mogli ljepsu sliku naci ?
papak obični glumi nekog mačo tipa a kad progovori zvuči isto curica od 10 godina
Bosnjacka posla
Čiji novčanik posjeduje brata ili sestru...
Slabo se udala.