Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu sreli ove naše?
Kod nas samo dolaze velike zvijezde kada odu u penziju i kada vise nisu interesantne zapadu…
Gipsy kingsi su odlični. Nadam se da će biti dobar koncert.
Legende su Gipsy Kings. Sjecam se tamo kraj 80-tih i pocetak 90-tih,bili na vrhuncu popularnosti.Svaki kafic je imao njihovu muziku i uzivali smo u tome.Imali su velike hitove,dobre pjesme,karizmu,njihovi koncerti su bili posebni.Radili su koncerte iz duse,kao da svaku pjesmu prvi put pjevaju. Drago mi je sto su zavoljeli Sarajevo i Bosnu. Dobro dosli legende,uzivajte sa Bosnom i Hercegovinom.
Fanovi su penzioneri od 60+ godina.
SA taksisti pravi gushteri, samo vrebaju
Dobro tamburaju.
Dzaba ti jos 20 kad si ti vjerovatno rodjen u nekoj kasabi
Kad je Sarajevo postala zadnja kasaba, ne bi me ni cudilo da bude 200 ljudi......seljacka sredina. Zivim tu 20 godina i uvjek se iznenadim koliko je primitivaca i seljaka..
Haj ti onda tamo gdje nema seljaka. 20 godina zivis znsci mogao si davno otici ako ti toliko smeta.
Ako bude 200 ljudi.. Potop!