Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da te nije Dritaneeee
Digo bi on i tri prsta za pare...
Cjela Juga jedna avlija
Svi ga kao osuđujete a svi bi to isto uradili! Pa svi dajete mito policajcu, doktoru, ganjate veze, štele, za posao, za fakultet.. zato smo tu gdje jesmo, kao država i kao narod! Nemojte da se lažemo, to smo mi i gotovo..
Dino legendo lafcino sarajevska Jesu li te komunisti i njihovi potomci preboljeli od 1992?
Jos samo kakav razjaureni bik fali, I sve bi bill kako treba.
Hahah kakvi ste vi bolesnici majko draga.Kakve veze ima sto je ogrnuo zastavu jedne drzave.Ali idu dislajkovi jer nikad vi do sudnjeg dana mozga imati necete.
OVAJ BI SE JEBAO ZA MARKU
Pasce bio I ostao. Pljuc.
Uspjeh se u Bosni, pogotovo u Sarajevu ne prašta. Znaš nas jbt nas...
Najveci pakas ovog grada kojem je marka tepsija.Nikad nikome kafu nije platio,samo se grebao.Nikada se nije oporavio psihicki od sirotinjskog odrastanja i stasavanja.Ostao duhovna fukara i pored sada enormnog bogatstva.Jevreji i Fočaci kod njega trebaju na seminar o skrtosti.Koji jad je to,zna čitavo Sarajevo,na mnogo morbidnih primjera da ih ne navodim,mene stid.
nije to bitno, bitno je da on ima hit. Zna to dobro 'puno koševo'.
Sad napisi ponovo jednu novu pjesmicu .da te nije Bakire :))))
Samo nek je crvena!
Prodaje se Dino na kilu, pjevao bi i Milosevicu za saku eura...
Frajer ima Cobru u dzepu stipsa prava jad i cemer pun koo brod a nebi pocastio nikad
Tuga komentatora i njihova nesreća. Čovjek, Dino, je najbolji umjetnik na Balkanu, a njegovi mužičari su visoko rangirani. Svakako čast Dino! Napravio si spektakl u Beogradu i bez razloga te mrze. Ja ću te uvijek gledati kad god budem imao priliku. Sretno Dino!
Hvala na komentaru!
E Dino kretenčino !
Ljudi su isto tako spremni svasta napisati da bi dobili lajk, tako da, nemojte biti dvolicni. Uspjeh se u Bosni ne prasta, sad ce biti i ono” kolko je od tih para dao sirotinji”.
Para vrti gdje birgija neće, čekamo Dodika i njegovu nemoralnu ponudu za 9.januar