Pismo iz okrutnog Milana
0
Deen: "Backovići su uvijek imali!"
Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste i dedo Murat je imao doktorat. Nagovorio me je jedan moj prijatelj da citam Fuadovo pismo vama i vase odgovore njemu. Pa ljudi, vecina vas je zaista bolesno i ocajno. Nevjerovatno je koliko vi mozete gubiti energiju na nepotrebne stvari. Preporucujem vam da upisete Cisco akademiju, Microsoft... itd. Citajte, obrazujte se i rastite. Ako Deen moze priustiti sebi 20000 godisnje mozete i vi platiti 20 km knjigu, ali vecina vas to ne radi. www.cced.ba, www.algebra.ba.... itd nemojte dzaba trositi vrijeme.
testni xD
Evo citam sve sto se desava u ovih zadnjih par dana,i imam jedan ozbiljan prijedlog.Ako ima neko od citalaca foruma da je pravnik po struci,ili ako znate nekoga kompetentnog ko bi se ukljucio-bilo bi dobro da se svi koji dijele stav da nije zakonski ovo sto Deen radi,da se organizujemo i pokrenemo pravni proces ispitivanja legalnosti konkretno Deenovog statusa slobodnog umjetnika,sto bi ako se ispostavi kao tacno,moglo i odraziti na ostale koji spadaju u ovu kategoriju i da se sprovede revizija osoba sa navodne liste,osoba koji su donijeli tu istu listu pa i samog zakona.Nista nemamo od price po forumima,samo zakonskim putem mozemo nesto da promijenimo.Ako ima dovoljno zainteresovanih citalaca moze se organizovati i potpisivanje peticije svih onih koji smatraju da su im prava povrijedjena i da se doticni zakon ne zasniva na pravnim osnovama.Ako zaista budete ozbiljni u vezi ovoga onda mozemo nesto ozbiljno i da ucinimo.Da li ima zainteresovanih????
sram te i stid bilo jos jednom! ti ces nas nazivati besposlicarima - ti koji si nadrogiran 24 sata dnevno tutnjao po sarajevu i regionu! pa te babo od nasih para poslao da se izlijecis u milan! srami se
ja mu halalit necu
Joooj kad se Čenga sad zabrine, neće hud moć\' spavat zbog Futkove zadnje rečenice a bogme evo i ja se postidih jer bi se komotno mogla potpisat na Nerminovo pismo ojađenom Futku. Duša me moja boli kako smo ga ubogog i ucviljenog nalijepili. Sram nas bilo, jesmo stoka besposlena pa moramo na tako uzorne građane napadat. Fudo lutko, ti fino vrati lovu od zdravstvenog a mi ćemo ti sve ostalo halalit!
E moj Fudo...ranjavani ti u familiju u ratu...pa šta si koje p.m. radio onda kod CECE RAŽNJATOVIĆ na Dedinju kad se rat završio. I ne seri sa pričama da te njena djela vole pa te zamolila da dođeš!!! Voliš ti nju oko moje...jer si poslije rata u Skendriji na koncertu nekih naših \"pjevača\" p(j)evao njenu KUKAVICU na čistom ekavskom jeziku! Ja sam te lično slušala i pitala se ko je ovo pustio da p(j)eva - PEDERČINO jadna...
Kakav umjetnik, Pa ko može \"ono\" svrstati u tu kategoriju
stvarno se brinem za deencica lik je puko skroz na skroz prepucava se s narodom boze mili sacuvaj,samo pameti:)pozz
A kako je dobra slika ...
Ajd lik Fudo popi govno, dosadan si.
PAMETNIJI SI KAD SUTIS
zasto smi ovoliko primitivan naraod pa smo ljubomorni kad neko nesto ostvari u zivotu!! mislim da ima vecih stvari i desavanja oko kojih se trebamo brinuti a ne dal i jedan Deen placa sam svoj studij ili kad i gdje izlazi.....
Gosp. Deen, (nazovi umjetnikom) smatram da si i ti i babo, amiđa i svi Backovići toliko otuđili (ukrali) od države da nemaš pravo ništa komentirati nego se poklopi i šuti. A to što su bili u Armiji BiH, pa bili su da sebi obezbjede razne beneficije, a ne da učestvuju u akcijama oslobađanja BiH.
Poznato je da gayevi imaju, vazda su imali i vazda će imati jer gay lobby se ne vidi ali jači od svih ostali, to je ko masonska loža, to guzno bratstvo naravoučenije: \"ko prima u guzu i na svaku stranu, zavrsiće karijeru u okrutnom Milanu\"