Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Tanovicu, Hollywood, i sve te nagrade. Sve je to politika. Haj' napravi jedan o Palestini, pa ćeš vidjet u kojoj kanti će ti filmske trake završit. A materijala o Palestini imaš odakle god da kreneš.
Što ti ne napraviš?
Vidi nas nitko ne komentariše o ovome uspjehu, Ala su nas nacionalisti istrenirali.
Diskretna i fina raja, Samir Fočo, a ovaj što je dobio Oscara za film koji realno spada u osrednju kategoriju (Mustafićev "Remake" i Kenovićev "Savršeni krug" su mnogo ozbiljniji filmovi), može zahvaliti poslijeratnom kontekstu i globalnom planu da se kod nas malo renovira agresijom uništena kulturna scena. Da nam se da pokoja nagrada.
Hajde što je Fočo dobio nagradu al što mu se odmah prilijepe ovaj gloova Tanović i njegova prikolica wannabe fotograf frčkavi. Samo da im je u kakve vijesti da dospiju.
meni nije jasno kako rinaka poput tebe ima pravo išta komentarisati tj osoba kojoj je najveći uspjeh u životu dobitak stoje na kladionici od para što je uzeo od stare , bijedniče!!!
snob
Gospodin Danis, ide motana lagano….
Dobri bošnjani... Visoki, svijetle puti, svijetle kose