Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamjerio nam Brad. Nikad više neće u Gračanicu doći😂
@shahzudin svima se od nas dize kosa na glavi :-)
po naslovu sam mislio da brad ziogu Arminku, kad ono....
Presto Brad Pit a pošo' Pit Sampras
Jebote... zemlja krvi i meda, eto šta ti je donijela...
Sa g'đicom Helić ode sve u helać.
Nije to ništa Brade. Nisi ti upoznao Mirzetu iz Prijedora. Mirzeta iz Prijedora bi dva oka u glavi zavadila, a glupa je ko noć + što psihički zlostavlja sopstveno djete.
Mamicu li joj neodgojenu i primitivnu u kokošinjcu!
Taktika velikosrpskog lobiranja po bijelom dunjaluku: od "ne može se bez Jevreja" i "treba su uvuć u dupe Izraelu" 90-ih i tradicionalnog podreparenja Rusima do "ko obigrava oko bredovog k*rca" 2016. Niđe vas ne ide, mora da vas je Kosovo dotuklo.
Evo vas i on i ona, sto ste naporni
Djikani gdje god dodju sve zagade. I onda jos ljuti sto nece niko s njima da komunicira. Prvo se malo kulturi naucite pa ponovo dodjite.
bgm je smiješno ovo boldiranje.... "velikog uticaja" itd.
bravo...soko okolovo ;-))
@DjangoDjulaga fala, i ja tebe ;)
Joj Arminka, hahaha...
nebi me čudilo da Bred sad sjevne gdje sa Kusturicom i sa Dodikom i da ničim izazvan počne pričati kako nije bilo genocida i da smo na Markale mi sami pucali...
@drinsky1 - već 50-60 godina se pt širi po svijetu i tek su poslije Haga svi to saznali i priznali. U USA su čak osuđeni gradonačelnici i nešto sitnija boranija iz Srbije zbog političko- korumptivnog, četničkog kriminala. Pa šta? A ova ekspanzija uticajnih Bošnjakinja i Bošnjaka na Zapadu je sasvim prirodna - Srbi i Srpkinje su provaljeni i idu u aut!
bred to zna. samo jos vi skulje verujete u te gluposti. dzaba vam i plasticne noge na snimku vi supljoglavci imate i za to obajsnjenje, i dzaba sto se zivi nalaze na spiskovima u potocarima i za to imate neki izgovor. za sve imate izgovor. grupa gradjana sa izgovorom - boooosnjoooci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Televisa presenta.
piiih...Bred presto Pit
E sad dmo se zbog Arminke ishatorili Bradu...
sad zbog te neke naše glupače brad odbio i neće da glumi čombeta u lud,zbunjen,normalan