Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nikad ne znas kad ce ti se dobro vratiti, a njima trima ce se vratiti stostruko ne sumnjam u to :))
@heisenberg95 kako bacis- tako se i vrati...
Dzeko vrati mi esajg...
sad jede gov**
Red bi bio i maenedzera pozvati na veceru
Poruka je jasna?
Ljudina,čovjek koji se ne stidi svog porijekla,mogao je ovo prešutit.
Sad će jedan ček sa pet šest nula da legne...👍
Kaže da je imao 12 godina kad mu je davala hamburgere a onda u nastavku kažu da je to bilo 2000. godine. Ronaldo je 12 godina imao 1997. godine.
Ima jedan iz Rogatice koji je bogat kao Ronaldo Doduse , dok je Ronaldo ucio da igra fudbal, ovaj je ucio da krade i potkrada.Dok je ronaldo dzomet i dijeli svoje bogatstvo sa sirotinjom, ovaj ne daje nikome nista.Dok je Ronaldo posteno zaradio svoj novac, ovaj je posteno krao.
@uprolazu1 , kako je pošteno zaradio a lik utajio porez?
Malo koga ovakva slava nebi odnjela u visine, al Rona je gigant, pokazao to na hiljadu primjera, odlika pravog sportiste i covjeka, svaka mu cast .. LJUDINA 💪
respect...a kod nas se pomazu djeca ratnih profitera i njihovih uhljeba...putem drzavnih stipendija i bespovratnih kredita za mlade...a od siromasne djece se i kurbani kradu...
vala ne sumnjam u njega da ce se pokazati kao ljudina ovim damama jer to i jesu.
nek joj iskešira sad neku škodu ii seat....vala zaslužila je