Ciao, ja sam Cris, kako si?
0
Cristiano Ronaldo lovi cure i na internetu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste svi budale ja u to ne vjerujem a ti cristiano napaljenko ne pravi c.ronaldo nego c.ronaldo iz teretane nadi si zivot
kiki sto ce ti internetom trazenje cura kad mozes imat koju god hoces jer si po meni najzgodniji na cijelom svijetu
cristiano te quiero mucho
Eto nemoze pokupiti djevojku drugacije, nego preko interneta........ja levataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................aaaaaaaaaaahahhaahah
@cristiano-ti si lud 100%...hehehe
Ciao, ja sam Cris, kako ste ? Dajte mi vas email, poslat cu vam svoje slike iz teretane.
eto jedva cekam da se javim nekom christianu ronaldu kad mi posalje poruku : \"ciao ovde kristijano napaljeni\" il \" ciao here is christiano kako si?\" koja bi se tukaca javila na takvu poruku muskarcu preko facebooka il msn messengera?
cuj ne bi spavala hahhahahhaha sto me nasmija!!!! mozda ako si...ali dobro..
Lazes ikin lazes k...o.....
Da eto kao Ronaldo je opasan, a one engleske fufice su nevinascad. Ko je imao priliku posjetit Ibicu zna dobro da kakve su to fuxe i to ruzne. Pa nije ni Ronaldo lud da se tako lako upusta u sex sa svakom, nevjerujem.
A ja mislio čita Barnesa u slobodno vrijeme...
clanak iz zutih novina....................... samo su jos trebali the slike postaviti
ne bi sa njim spavala da mi plati ko zna koje sve bolesti taj ima.muska ku.rva ok ajd mozda da mi plati. ma jeb.iga, ne bi ni onda.
Ko ih ne lovi Brate......
e prejak lola