Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu nije Hana smjestila..
Konaković je bio direktor KK Bosna, koja je propala. Poslije toga je drzao kafic u Zetri, koji je propao i ostavio 40.000 KM duga. Poslije toga je bio premijer KS, a nije realizovao nijedan projekat, osim katastrofalnog projekta 6sjeda i 4sjeda na Bjelasnici, koji su 3. klasa. Uz to, zavrsio je DIF na SDA-aovski nacin, polizivsi 9 ispita za 12 dana. Moze li mi neko iz NiP-a reci sta je on KONKRETNO u zivotu napravio da postane ministar vanjskih poslova?
Ljudi gusteri iz svog centra u Vasingtonu preko chemtrailsa te napadaju!! 😅
Zna li se na kraju ko je?
Ja mislim da od ovih šoubiznismena nema goreg šljama. Ko preraste taj odron, taj je onda postane Oliver Dragojevoć, Saft Isović, Kemal Monteno, Davor Popović, Toma Zdravković. Počivajte u miru dobri ljudi.
Benjamina❤️🤗.Haj vozra..
Koliko napisanih gluposti. niko nikad nije spomenuo nacionalnost nego cinjenicu da nemas veze sa Sarajevom i Olimpijadom i da red bi bio da ovu godisnjicu obiljezi neko ko ima veze sa dogadjajem.
opet ovaj
Ako je joj je hana odlicna prijateljica odmah da da ostavku I sakrije u misiju rupu.
Pa jest....cuj Cetinski?? Trebali su lijepo za otvaranje vece Ilahija i Kasida...lajlajilajlaj a onda zvezde granda....hahahahaha ocmi
Da nije bio upetljan Fikret i Fadil…?
Cetiski to si trebao na sud i dobio bi lovu 10000%
Kod vas u školi nisu ljude dijelili po vjeri? Sjećam se u ratu nijedno dijete muslimanske vjere nije se moglo upisati u školu, dok je katolicima iz Bosne (mahom Hercegovcima) to bilo dozvoljeno. Tako da nemojte lagati!
tacno mene prvog nisu htjeli upisati u.izbjeglistvu, jos nam.govnima pisali po onim kucicama u.kastel gomilici
Hajde o..ebi bijedo sta si zapeo ne gostujes i tačka koga libo racku sta se desilo
Influenceri će nam doći glave, samo da dopustimo da nas liječe i pustimo se lagani niz rijeku. Prostitutke i kriminalci šire neke moralne vrijednosti i patriotizam… na sta nam je drustvo spalo. A mi šutimo i klimamo glavom… još gore… simpaticno je to… jel da?
WCetinski.
A kako mu je Hana mogla smjestiti?