Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda
Nekome su dolazili Bono Vox, Schumacher, princeza Diana, Bruce Dickinson, itd... a nekome Ceca, Lepa Brena i Mitar Mirić
Legenda!!!
Strašno mrska osoba, nevjerovatno koja količina potenciranja ovog lika. OK bio frontman Iron Maiden-a ali brate čemu ovaj koncert, kome je ovo trebalo ?
Haj idi slušaj Jalu i Bubu neka te
Nemaš ti pojma. Nikad on nije bio frontman Iron Maidena.
I laktaški vepar sanja bosanske šume
samo da znas, mi ne naplacujemo karte za setanje sumom... samo da se zna!
Svakako smo merhametli država, samo prosimo od ostalih, baš je bezobrazan čovjek što hoće koji dinar da zaradi.
roling stounzi odbili dobro miče džegere i kite ričardse ovo ne znam dal ću vam halalit
Mogo si komotno na minu rodijak stat
Setaj i uzivaj, samo pazi da hanuma ne zapne tim nausnicama za kakvu granu dok se krecete sumskim stazama.
Dosao nam Bruce,raja,covjek a pobjegao masnoglavi Kusturica i Nele
Slika broj 2 Chris Dale Chris Dale / Scream For Me Sarajevo - https://www.metaltalk.net/20100821.php?amp=1 . 2016 plakao je u filmu Jasenka Pašića veoma dirljiva scena. Thank You Chris.
Nije istina da je Motörhead odbio nastupiti. Oni su prvi pristali svirati, međutim, u meduvremenu se Lemmy razbolio, tako da nisu mogli ispostovati dogovorenu svirku.
Celicna djevica. Deda mraze,ne skreci sa staze,staces na minu. Hvala za 94.,hvala za Iron Maiden,hvala za Killers,Somewhere in time,Seventh son of a seventh son,Powerslave,itd.
Sto mu se žena lijepo obukla
To je najbolji tip osoba koji u zrelim pa i poznim godinama voli tigrasti, leopardasti dezen. Još rozi karmin i šešir i rukavice bez prstiju treba dodat haha
Hvala za '94tu, ulicu u Sarajevu mu dati
Uzivaj legendo, hvala za koncert...ko voli, voli.....nema tu price
Uzivaj prijatelju... 👍