Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooj vijesti... Pa svako normalan i iskren zna da su ti celebrity, 99,99% njih, razvratne sado-mazo ljušture od ljudi.... I ništa ljudsko nemaju....
Papci ljudi majke mi. Čovjek umro ostavite ga na miru.
Ovaj portal treba pod hitno zabraniti. Jedina mu je svrha raspirivanje međunacionalne netrpeljivosti i mržnje. Način na koji prenose vijesti, naslovi istih, je toliko tendenciozan i pristran, da se treba obratiti ombudsmenu za zaštitu ljudskih prava. Tužiti ih i zbog kršenja prava o zaštiti ličnih podataka. Naravno, Međunarodnom sudu u Strazburu. Ovakav medij ne bi trebao da postoji nigdje.
"All the best about the deceased" prestalo važit izgleda..Kakav je bio, bio je, ostavite čovjeka na miru pobogu!!Ne vidim svrhu blatit umrle ljude, zaista.Nekima bio dobar, nekima najgori...kao i svako od nas.
a ko je to normalan u holivudu haj mi recite? mozda eventualno keanu reeves zbog svoje skromnosti. ovo ostalo sve u 5 deka.
Pa covjek je bio narkoman,naravno da je pravio scene.
Naporni ste s ovim vijestima..koga boli racku iskreno
Ko da je nase gore list
Misliš da je samo naš "list" takav zato što nisi mako dalje od svoje "gore".
Kad napišeš da je neko ovisan o drogama i alkoholu. Sve minuse Klixa pokupiš. A sve više i više se dokaze da je čovjek bio u pravu.
rjesio se svega .moj komsija Adi Luk.muzicar se pokus9 ubiti u bolnici skokom pa onda se razbio od stub sa golfom. nije mogo podnijeti bol.
Ma alkos hebeni…