Nove optužbe
21

Bliski prijatelji Matthewa Perryja tvrde da je bio nasilan i tukao žene, bivšu zaručnicu gađao stolićem

L. R.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Izvori bliski preminulom Matthewu Perryju nedavno su za medije otkrili da je glumac često bio nasilan prema ženama.
Kako prenosi Daily Mail, glumac je posljednjih nekoliko godina napadao žene što je uključivalo i zlostavljanje bivše zaručnice Molly Hurwitz. Prema njihovim riječima, Perry je prije smrti bio nevjerovatno povučen, ljut i zloban čovjek.

Nove optužbe govore o tome kako je Perry gađao Hurwitz stolićem nakon što mu je rekla da je saznala za prevaru, koja se dogodila 2021. godine.

"Gadao ju je stolićem za kafu i rekao joj da je luda. Mrzio je što ga je ostavila i imao je strašnih problema s napuštanjem", rekli su.

Izvori su također naveli da je svoju prijateljicu Morgan Moses gurnuo na zid te bacio na krevet u martu 2022. godine. Ranije je govorio da mu je ona najbolja prijateljica, pripisujući joj zasluge što mu je spasila život nakon što mu je puknulo debelo crijevo. Međutim, izvori sada kažu da je to bila laž.

U memoarima iz 2022. godine pod nazivom "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", Perry je tvrdio da je napokon trijezan, nakon višestrukih neuspjelih pokušaja da se prestane drogirati.

Međutim, toksikološki nalazi koji objavljeni nakon njegove smrti pokazali su da nikada nije bio čist. Količina ketamina koju su pronašli u njegovom tijelu bila je slična nivoima koje se koriste za anesteziju pacijenata u bolnici.

Podsjećamo, glumac je pronađen mrtav u jacuzziju svog doma u Los Anđelesu u oktobru prošle godine.