Spoj talenta i ekscentričnosti
0
Bizarne činjenice o Nicolasu Cageu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva-tri filma valjaju,a ovi posljednji holivudski visokobudzetni sve sranje do sranja...i on se kao glumac razvodnio,nestalo je posebnosti,postao je obican i predvidljiv...i samim tim dosadan do bola ... dzaba mu njegove pare,meni nije privlacan ni sa njima :) nisu sve zene iste,jebi ga
Meni licno je vazda bio odvratan.Grozan glumac koji lose izgleda,a sudeci po ovim bizarnostima izgleda da je i lud.ZA LARU:ne do bog da sam ljubomoran na ovo cudoviste.George Clooney i Rassell Crowe su za njega nedostizni,i jos mnogi.Tebi i kao veci zena je po automatizmu \"privlacan\" jer je bogat i slavan i rado bi se sutra udala za njega da se oceses o njegovu slavu i pare.Brzo bi ti skocilo na nos kad bi se jedno jutro probudila sa kobrom(kraljevskom)u svom rascvjetalom shupku.U zdravlje.
VALA, NIŠTA POSEBNO...
ima i Wild at Heart iz 1990-e...
tip je mrak i kao muskrac i kao osoba!!!!!!!!!
Izgleda da ovdje imamo puno poznavalaca i teoreticara filmske industrije kao sir Oliver i Roque; da vam mozda sa-x nije ispod nivoa?:-) Naravno da su de Niro, Pacino i Nicholson vrh ali je i Cage tu negdje. Sigurno da nema tu karizmu ali pravi dobre ( gledljive ) filmove. Face off sigurno jedan od takvih filmova i u kojemu fenomenalno glumi!! http://www.youtube.com/watch?v=TWdUOayDWRE&feature=related
Leaving Las Vegas, The weather man, Adaptation, Lord of war itd. su sve odlicni filmovi Cagea. Ima i totalnih sranja od filmova, al sve to zavisi od toga sta se kome svidja.
tip je teska OJEBINA zastario model, ala stallone
konj
pa kad mu LUCIFERIJANI I MASONI PUSU U LEDJA U HOLLYWOODU normlano da ce biti uspjesan, ali u ovom slucaju pitanje je koja je cijena uspijeha na ovaj nacin...
meni lično možda i najlošiji glumac od ovih razvikanih danas. Ja se ne sjećam nijedne druge njegove mimke osim ovakve kakva je i na ovoj slici. I to bez obzira da li je frajer u tom trenutku sretan, ljut, zabrinu, sekund prije svršetka... svejedno, faca je uvijek ista.
Glumac je srednja zalost. Nije najgori kojeg znam, ali je daleko od zvijezde. Meni je CAge u svakom filmu, odnosno ulozi - potpuno isti. Bilo da je film o djecjoj pornografiji, bilo da je ono kad bjeze iz zatvora ili kada citav film pije u Las Vegasu... Isto kao da je sve filmove snimao istovremeno, pa miu bilo mrsko da se transformira u druge likove. Ubio se za statiste u pateticnim i tuznim sporednim ulogama, a glumi u skoro svim zanrovima. Zna li ovdje iko ko ga cijeni opisati jednu scenu koja vrijedi da se pomene? Staviti ga radi njegove zarade u klasu Al Pacina, Robert de Nira, Johna Mlakovicha i drugih pravih glumaca je kao nagurati Paris Hilton medju najbolje muzicarke svih vremena samo jer je finansijski uspjesna.
ma rinaka obicna
Nikolas je glumcina a ne glumac a vi ste karine obicne sto ga kritikujete. ocigledno da vam je jos omiljeni zanr,...........crtici.
cuj ukus.!? nije to ukus, kvalitet, ako je neko dobar glumac dobar je svima, nastranu jel on lijep ili nije ali je glumac i to jedan od boljih ikada!!