Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona jos misli da je nevina 😳🙃🤪🍻🇭🇷
Ali ljudi zamislite ovo, unovcila zlatnu koku slavnom bokseru, nakon par navrata skontala da ima lagodan život do kraja pa da proba sve čari ovoezemaljskog svijeta, a ne sluteci da će time nanijeti štetu porodici u vidu razni supstanci. I na kraju ostavi kicmu porodice. Bože sacuvaj !
Koliko odvratnih i debilnih komentara, za ne povjerovati! Idioti neprosvijećeni, ovisnost droge ili alkohola je takodjer vrsta bolesti, bas kao i svaka druga. Skoro sve sami primitivci komentarisu koji pojma o zivotu nema!
Inače prodala se kao dobra Domaćica
Ubleha.
znaci nije dobro prangijo :)
Najveci alkosi na planeti zemlji su u americi. Poslije 21 godine rijetko tko ostane normalan, ova na zalost i ranije postala dilec
suze mi niz ledja teku