Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je, nismo samo mi u qurtzu
dobro je znati "na cemu smo"
Negledljivo u potpunosti i iritantno na svim nivoima. Zaista ,ali zaista zalim sve one kojima je ovo smijesno i interesantno.
teski debilizam
Nije Omčo debil, on nikog ne tjera puškom da ovo gleda, debili su roditelji koji ne znaju odgajati djecu nego ih umiruju telefonom i onda isti taj debilni roditelj piše da je ovo debilno
40-50k KM mjesečno, čovjek pošteno zaradjuje, plaća porez i ostavlja u svojoj zemlji, ne uzima i ne krade od nikoga. Svaka mu čast, želim mu puno uspjeha i dalje
koji debil mene stid
Kakav komad budale moraš biti, pa ovog nosoroga pratiti....
Omčo bolji ministar vanjskih poslova od Konakovica, Bisere i onog okanog iz RS
Ako plaća porez na dobit svaku mu čast. A ovi komentatori sto su došli na Klix da traže naučne članke, pa za vas je Omco izmislio svijet 🤣🤣.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Evo dokaza koliko debila i morona na ovom svijetu ima pa prate ovog mutanta.
Gdje ide ovaj svijet kada je ovaj jedan od najutjecajnijih...
Ovakvima bi ja hladno oduzimao državljanstvo. Bože sačuvaj.
Kazu u Americi se svake godine baci vise od 40% proizvedene hrane ili oko 119 milijardi tona
Sta cemo,takav vakat doso,sve sto je onomad bilo za stida,danas je normalno postalo...moramo djecu savjetovati i uciti sta su prave moralne vrijednosti,jer mi kao roditelji smo to duzni.
Kad ima osobu kojoj vjeruje u vodi profil iz Amerike. YouTube kanal prijavljen u Americi, šalje klipove tamo,montira tamo,upload iz USA. Više $..
Što veći moron, to veći broj pregleda. I onda neko kaže ma dobro to samo djeca gledaju!!!
Koji debil treba bit da ovoga tipa pratis
Sigurno je da nas "brendira" na najbolji način. Kad covjek, neki stranac, pogleda "ovo" i njegov "klip" (morao sam pogledati) pa to poveže u glavi sa tamo nekom Bosnom...uz sve ono što već zna o nama. 🤣🤣🤣🤣🤣