Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta fali u fast foodu raditi
Ne fali ništa. Kolika je plata u nekom prosječnom fast fudu u Sarajevu otprilike?
700 kermi i nabij se nogom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi u fast foodu da bi preživio?Pa svi mi radimo da bismo prezivjeli valjda a vi to napisali kao da je ponizavajuce radit
Vala niti je “BH” niti je “pjevac”, ne znam koga zanima uopce ovaj clanak? 😅
Cuj nudili mu da im nosa kablove. I to samo da sebe izreklamisu. Nek nisi pristao.
Lik bez jedne svoje postene pjesme vise i ne zasluzuje
sa ovom facom mogao bi samo u newsgay
Pa to mu je fora, kao da je uspio iz pepela…
O kojem se radi Fast Food?
Vala i ja bi odbio ih prvo te ponize do dna pa te onda uzdignu da ste samo rekli da vam treba vokal za vasu grupu a ne da mu pomognete mozda bi i pristao
Tesko ga se moze zvati "BH", a i "Pjevac" vala.
Nisi ga slusao I ne lipetaj.Kao pobjednik pinkovih zvezdica pjevao je ono sto mnoge odrasle zvijezde nisu mogle.Marko hesupet pjevac I cestitam na sinošnjem Porinu.Zasluzeno.
Cuo sam dovoljno da ti mogu reci za 10 godina niko ga se nece sjecati
Hrvatski pjevač. Ako je on bh. pjevač, onda su bh. pjevači i Saša Matić, Dejan Matić, Indira Radić, Mile Kitić itd. Ne miješati regionalno i nacionalno.