Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogi je jos jedini vrijedan mog postovanja. Al proda ga trojka ko kospice. Boje se ovi autoriteta, znanja, obrazovanja koje Bogi ima.
Bogic Bosanska legenda, ljudina
Valjao on ili ne valjao, pokazali smo koliko smo glupi kao narod puštajući tenkove i tešku artiljeriju da se izvuku iz kasarni, a onda još popnu i stacionirani na položaje sa kojih nas mogu granatirat. Bio sam mlad i nije me se ništa pitalo (a i sad me se ne pita), ali ovakvu glupost mi je zaista teško shvatiti i prihvatiti.
Eh da da smo svi na planeti po profesiji ljudi nebi nam bolje moglo biti. Ali nažalost se dijelimo srbin hrvat muslimani i ostali
Ovaj Enis je stvarno glumac da valja..
LJUDINA
BOGIĆU, PRIDRUŽI SE ŽELJKU KOMŠIĆU I POMETITIE OVE IDIOTE SA SCENE!!! VI SUŠTINSKI MOŽETE BITI DOBITNA KOMBINACIJA!!! POKAŽI NAM DA ,OSIM ŠTO IMAŠ KARAKTER I LJUDSKOST,MOŽEŠ I ODGOVORNOST PREUZETI!!!
Sta ce ovaj ljigo Beslagic sa ovom ljudskom gromadom Bogicevice? Skuplja neke poene za sebe vjerovatno. Godinama je zaradjivo platu u Hrvatskoj, izsmijavajuci Bosnjake i Bosansku kulturu a sada se slika sa najvecim Bosanskim patriotom. To je tako kad se obraza nema.
Tu ogromnu gromadu su iskoristili SDP i NIP!
Po stare dane gromadu namagarčiše ublehaši iz SDP a Nikšić, Mašić i ekipa. Još ko njihov partner Dino Konaković optužiše sve druge da su krivi. Fujjj
Top Legende svaka čast obadvojci moji dobri Bosanci
Kao sto danas ne cijene akltualnog Zeljka Komsica.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦👍🍻
Zagreb ucinio svoje
Casper