Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papa ima svoj papamobil ati kokuz mobill
Batko kralju samo tako nastavi.Ti si kralj.Ti nisi zasluzio peugeot-a 308 nego ti si zasluzio avion.:)hehe:)...xD...
Batko super si, sta te briga za one koji niučemi ne nalaze ništa pozitivno. Svi su oni samo ljubomorni, naša posla, \"Što je on, što nisam ja\". Pusti to i nastavi dalje... više je onih što te vole
Molim sve normalne ljude BiH da se potrude da na čelu naše reprezentacije ostane Ćiro Blažević. Nesmijemo dozvoliti da se loša politika uvuče u našu reprezentaciju. Nismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo i to upšte nije tragedija. Nemojmo dozvoliti da se sada iznosi sav prljav veš. I u svakom braku ima nesuglasica al ako to neide u javnost to se izgladi i ide se dalje. Tako isto i sa našom reprezentacijom, ako je i bilo nekih nesporazima između selektora i igrača nemora sve odmah ići u javnost. Nesmijemo dozvoliti da se onakvi momci raziđu i da ne igraju skupa. Nikad nismo imali ovako dobre momke, dobre igrače a i dobre ljude. Oni su nas ujedinili i bez obzira što neki kažu da negledaju našu reprezentaciju, nije tačno svi oni gledaju samo se boje to reći na TV zbog svojih političara. U lukavcu su za vrijeme utakmice bili rame uz rame na ulicama u kafićima i Srbi i Hrvati I Muslimani i ostali, niko nikog nije pitao ko si i šta si svi su uprli oči u naše momke.
batko je zasluzio puno vise od automobila.mozda niste gledali emisiju udri muski pa govorite kako vas on nervira.Batko je kralj!!!
ma prijatelju bar da je toga više,nego mi iz bivše juge se samo znamo mrziti i to je sve sto mi znamo odnosi se na bivšu jugu.a ti samo tako naprid.
Baš mi je drago da se i RTV Lukavac uključio u akciju za Enu,samo ne znam ko je nagovorio gospodina Sarajlića na tu humanu gestu.Preskoči Batko negativne komentare,pa nam dođi sa \"Zabranjenim Pušenjem\"na otvaranje bazena u Lukavcu.
Bekrija se vratio,poslije isrpne borbe protiv ovdašnje lokalne vlasti,ostao sam živ,ali dali i normalan vidjet će mo.Uklučio sam se i u akciju za Enu.Puno pozdrava iz Lukavca od Bekrije.
batko pravisi,neka ti alah podari puno zdravlčja.pravi si umanista a za onu emisiju o LJilji suosjeco sam se sa njkom idrago mi je da je sve uspjelo,ali bez tebe sumnjam da bi bilo ok.
Batko šupćino kakvo je to pedersko auto ??
sve u svemu,s\'obzirom da si kokuz, nije ti lose batko.
Batko ti si car... Dobro neko napisa, otvoris konzervu, Batko iz nje iskoci... http://www.dnevnisatir.com/index.php?option=com_content&view=article&id=115:bulevar-alimira-cehaica-batka&catid=42:oubiznis-i-sl&Itemid=61
a vidim i ti si besposlen pa sereš drugima. odjebi skupa s batkom. sigurno ti je rod.
e jeste jadni svaka vam cast.pa normalno da Bosna tone dublje i dublje zbog takvih idiota i negativaca.sve sto je svijetlo vi pljujete.ko vam da internet da mi je znati.stoko neobrazovana.ko vam je kriv sto ste luzeri,sto ne znate sta da uradite od zivota.zato se ja i nevracam u zemlju idiota.
jeko batko ? jel to onaj sa retardiranim smislom za humor, sto bude na obn-u i tjera me da prebacim ?