Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreća mu je pa se ja ne pitam tu ništa... ali da je drugačije.. bio bi kriv za ubistvo bez namjere za istim... jer kad god uzimaš u ruke nečije oružje ili bilo koje.. dužan ti je iz sigurnosti da pokaže da nije napunjen i da nema ništa u cijevi... ako jeste i ima nesto... da ti pokaže šta je... ovo nije uredu ... jos trebas da u nekoga okreneš to oružje.. i ne pitaš se sta ti je ko ubacio i čime je napunio oružje...
Javno smaknuli zenu i lafo nije trebao biti napunjen ne kontam..pa to samo moze u americi retardiranoj
A sta je tu bizarno?
Mogu samo da mu oni sto ga ne vole.
previše jada se namnožilo i dobilo pravo glasa pojavom ovih društvenih mreža,čuj ono da komentariše nečiju ženu
Meni omiljeni glumac koji god njegov film da gledam baš uzivam lik je odlican glumac najbolji njegov film normalno je s Anthoni Hopkinsom. "Na rubu divljine" neponovljiv.
Ne smiješ se ni slikati kako hoćeš, nije čudo da mnogi izbjegavaju društvene mreže
Dakle, autor teksta se slaze sa komentarima da je fotografija bizarna ili je samo navlakusa da se klikne. U svakom slucaju meni je sam clanak, ali i ovaj kroatizam "zanijekati" mnogo bizarniji od fotografije, ali dobro, vsljda je to logicno kad se kopira sa tudjih portala.
E moja Hilari...on povlaci obarac uz vijagru svaku noc.....petero djece nije malo