Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mogli smo zivjeti i bez ove “informacije”
pacijentice...
Nikad me stvarno nije privlačila treba koja je imalo opsjednuta sa ljudima. Meni to više liči na razvrat. Haj i nekako manekenka ili glumica ili pjevačica ili influenserka, recimo radi to radi posla. Ali obične trebe iz istog grada, koje nisu niko i ništa? Kako nekom može bit privlačno opsjednutost drugim? Neke čak stavljaju slike momaka i očekuju da ja to volim? Uvijek me je privlačila ljepota, samoća/sloboda, i na kraju i ponašanje određeno.
neki se straše gradeći pravu karijeru npr završavanjem fakulteta a njoj NAPORNO da se SLIKA
Tetovaže su znak lakšeg ili težeg umnog poremečaja.Tako bar kažu psihijatri.
@persing SELJACINO!
"i pravo da imam pozitivan uticaj na ljude".. Hold up! Šta je ovdje pozitivno gospođice "Neznamništadrugoosimovakvogeksponiranja" ?
Jel’ to ta zapadna demokratija kojoj se divimo i težimo ? Umjesto da nadležne institucije smjeste budalu u psihijatrijsku bolnicu na liječenje, oni puste budalu da javno poziva sve mlade i nezrele ljude da rade iste gluposti na sebi jer je to Bože moj njeno demokratsko pravo. Da nije žalosno-bilo bi smiješno.
Ja sam naprosto osupnut potezom Instagrama, pa gdje će im duša! Pravda za ambar... ovaj, Amber!
Svaka bi je majka za nevjestu htjela
Sto kaze Ljeposava i dzekne Cija li je kikala joj majka Hahhahahahhhahahahha
Ova dobra za kukuruza , da plaši vrane .
Ode ovaj svijet u PM. Ovo je jedno obicno ruglo od zene, suludo je posvecivati vrijeme i paznju ovakvim osobama.
hocete da kazete da je ovo lijepo,pa ne bih je đedinim štapom dirno,iskreno
Fuj
vjestica iz bajki i slikovnica origigi
Kako je samo bolesna Tito dragi