Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je mater posalje da sta radi po ravni po ovoj mecavi rekla vi hladno nazebce,,i ko bi je vidio. A ovako more i naga jer svi ce je vidjet. Fin mozak!
znaci odavde potice onaj narodni izraz 'smrzo se ko p****!!'
Kako čovjek da je shvati ozbiljno? Šta rade ova napredna društva, od ponosnih i dostojanstvenih prave maloumne budale
Sad bi naše svekrve rekle a jesi li ti okopala šta njive djevojko? Znaš li pojam motike i lopate? Feminizam na djelu ...
@brkox Kopa ona, kopa oči, ako je probudiš prije 12 sati...
Naladices jajnike bona
Nije mi jasno kako žene ne shvataju da same od sebe, ovim nakaznim trendom uproštavanja ljudskosti, prave obične seksualne objekte. Čude se poslje što ih ljudi doživljavaju površnu, što se gledo samo "vanjština" itd. Drage žene, buduće majke, vi ste već neprocjenljivo vrijedne samim tim što ste žene, ne dozvolite da vas manipulišu i da pravite budale od sebe, počnite misliti svojom glavom.
Toliko zagorila da je u snijeg potapaš. ccccccc
Merima sine, nazeb ces
Sve za lajk... Kuda ide ovaj svijet.
Ovo nije joga nego droga, a druga stvar kontam da ne bude pozivom donirate 2 km za voditeljicu
evo grijac od mene ;D
Eno je kazu jutros javlja se sa hemodijalize..
Nahladit ce jajnike
I ja bi pogledo unutra..
Zvecka ce joj smrznuti,al to je ko fol dvije sekunde slika i bjezi pod cebadi.
Zalijepilo je ovo ta led. Moraće je na fugu navuć da je podignu.
i šta sad, kao trebali bi i mi ovako?