Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steroide si pio da bi Švajcneger bio :D ozdravi gigantu :)
ne rise
open heart surgery ne znaci da je imao operaciju na otvorenom srcu mada izgleda tako,a to ustvari znaci kad se grudni kos otvori da bi se doslo do srca zbog operacije,halo prevodilac klixe WTF hocu li ja radit vas posao ? pa majka mu stara !
Arnold je vrhunski sportista , glumac a bio je i politicar , uspjesan u svakom pogledu , ali ovo mu je vec 6 ili 7 operacija ( srce , pluca , jetra ...) vecina bildera uzima steroide ali na duge staze skoro svako ima problema sa zdravljem , prema sluzbenim statistika cak i mali broj dozivi starost , vecina bildera iz 80 ili 90 je vec odavno mrtva ( naser , mike matarazo , M Duvall , A Munzer , etc ... nazalost skori svi
JEbtito... nadzivice nas Arnold sve... ja vam kazem.
hemija ti mati, igle se lati 😉💪💉
Al bi bak (i'll be back) ;)
Kad prozivis zivot kao sto je on,bas te briga sta ce biti u sedamdesetim
novinaru mrsko pisat
Ma ova mijena...
hastal da blista bejbi
otiso covjek na remont. ubacio sad nove ventile. more jos voliko... jes kad bi se pitao on.
Stavili mu steroide u kafu
sad ce on po proteinima da se malo oporavi
Imao operaciju na otvorenom srcu? To opet koristite google translate!?
Znači, može još 30 godina...
Ne daj se Arnie! https://www.youtube.com/watch?v=6Cwi0pkhoSE
anabolika brate