Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta li radi tek s njom kad su sami i kad se ne slikaju
Nisu svi bolesni kao ti.
Čovjek je german,to je njima normalno,to je takva kultura i mentalitet,vijekovima to rade.Ne trebamo se mi ibretit germanskim il zulu običajima i kulturi.
Nista ne fali covjek radi sta mu se svidza ali ocito pojam svinja i svinjetina mnogima smeta iako su generacije bosnjaka odrasle na frtalj hljeba i parizeru ali i to nije vazno.Radite sta hocete i jedete sta hocete i ne treba niko nikome da nesto namece i onda ce biti super.
zasto ne ako je jede🤷‍♂️
Dalnatinski pršut je dobar za meze, ali je skup!
Obadvoje isti krmad pa haj...
Ko Homer Simpson kada kupi sebi spider pig 😂
Lijepa slika samo sto svinja na kraju zavrsi u relni a arnold u villi.
Puko ko sandala.
Hrani mater
Haram
E moj Terminatoru... Izgor'li ti čipovi u glavi...
I liči na nju. Se*ronja svjetske klase.
Zapad i zapadne vrjednosti Budi veca svinja od svinje Da je slucajno na videu .ebe ne bi me cudilo!! Zapadne vrjednosti! Nek mslimanska stoka u Gazi umire od gladi! Terminator Svinja!
A, ti kao pomazes palestincima.
Sto onda ne ides u Kinu i Rusiju da zivis tamo? Lako je laprdati, ali ti je zapad omogucio da pises ovakve gluposti po klixu. Da si Kod Xi-ja ili tate Putka, pao bi negdje sa balkona ili zavrsio u radnickom kampu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad njoj Arnold pljune u usta pa je zažvalji
Krmak hrani svinju, ništa čudno.
zvalje se I nasi sa cukama po stanovima pa sta? po cemu je to jedna zivotinja prljavija od druge. njegova usta njegovo zdravlje sta koga boli q