Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj samoproglaseni zenomrzac… Brao novinarcino
novinarka*
Pročitaj čitav članak hahahahah, ova "novinarka" ga baš mrzi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drzi se legendo, znamo sta ti rade!!
Andrew Tate nije ženomrzac - on je samo mudonya koji je stvari nazvao pravim imenom pa mu sistem spotiče sve što stigne. Da Bošnjaci imaju pola mozga Andrewa Tatea pola naših političara bi visilo sa drveća a drugo pola bi bilo u zatvoru.
Nije bivši kickboxer, nego bivši 4x Svjetski prvak kickboxa. Novinarka 😘
To šta tjera mušku populaciju da radi na sebi i što vjeruje da su žene danas velika propast ne znači na je ženomrzac, ima pravo u puno toga i protivi se feminizmu, klix me može banovat koliko god puta hoće, ali činjenice su činjenice
Čovjek s ogromnim moodima koji govori ono što 99% nas misli.
Gospodin!
Ovaj članak je namjenjen borbi PROTIV Andrew Tate ili je članak podrške feministkinjama ?
Ko je sad ovaj lik i čemu ovoliko komentara?
Prije oko mjesec kod Piers Morgana rekao da je ono što Izrael radi genocid.
@reachmorphus
Tate je tip sa ozbiljnim psihološkim problemima i pokazuje jasne znakove psihopatije. Nezreli dječak koji sviim prezirom prema ženama uči druge da preziru i mrze žene. Samo popilično glupi ljudi mogu u njemu vidjeti nešto pozitivno.
Strasno koliko ovdje podrske psihopata ima
@brojdva taj "psihopata" ima iq veći nego šta ćeš ti ikad imat, on zove stvari pravim imenom i tjera mušku populaciju da radi na sebi, drugo ne mrzi žene već protivi se feminizmu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ćelavo pile, i on je za lječenja
Klosar
Dok neki novinar ne plati stetu(novcanu ili zatvorsku) ovakve dezinformacije ce se uvijek siriti, cuj samoproglaseni zenomrzac. Ovdje na jlixu novinar moze napisati sta god hoce, bez da snosi bilo kakve posljedice, tome se mora stati u kraj.
Covjek koji govori samo istinu. Cuj zenomrzac hahhah. E moja novinarko, boli istina aaa ??
Sta ovaj klix pise kad pojma nema o ovom liku ...
puna podrska momak je top