Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka troje djece u ozbiljnim godinama se ponasa kao upaljena tinejdzerka. Prirodno je u modi Amra
nije ona nikad upaljena bila, al je zato vazda napaljena bila
Bas lijepo uradzena tetovaza.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iskren da budem, Amra mi je draga kao osoba, ali pitam se zar ovakve stvari ne bi trebale biti intimne? Mislim, ako nekoga iskreno voliš i neke posebne stvari za tu osobu radiš zašto to moraš javno objaviti? Zar se time ne upropaštava čar? Danas ako nisi na socijalnim mrežama objavio kao da nisi ni uradio.
Valja pred Allaha stat moja Amra, al da je tetovaza jedini grijeh lako bi bilo sve
Majku vam jebbem besposlicarsku vodite svoja posla ne bakcite se tudjim zivotima,bavite se svojim mizernim zivotom beskicmenjaci jedni....a i tebi Klixe se najebbem malo mame sto pustas ovakve bolesne komentare.
Sve sto sam stariji,vidim da ovakve zene najbolje prodju u zivotu.Samo misle kako da se dobro udaju,i nekako im to podje od ruke.Kasnije dobro zive,drugi za njih rade itd.Imam u susjedstvu jednu,muz joj sve obezbjedio,a njezino je samo da bude lijepa,drugi joj ciste,cuvaju djecu,kada je vrijeme rucka dolazi dostava,il se vani jede.Od kozmeticara do botoxa itd.A on frajer dise za nju,kakav pacenicki zivot.
Sad će tatoo shopovi da profitiraju kad se ove naše kvazi Amre upale...
Ma neka si libo te čkapi
Trebala je tetovirati Dzeko trci malo
Allah zabranjuje tetovaže jasno
Sada jos da saznamo sta su jeli i pricali u krevetu, pa ce javnost odahnuti! Ne pisete o zivotu kakavog profesora ili znanstvenika ili samohranih majki?Dijamant postao poseban kavgadzija, nije ga sram da sukobe rjesava na nasilan nacin?Kada bi svi tako reagirali, ne bi bilo socijalnog zivota! Stvarno vijest bez bilo kakvog smisla! Neukusno!
Protiv sam bilo kakave tetovaze jer je moj Poslanik Muhamed a.s. i vjera mi je Islam i to je u suprotnosti sljedbenika Islama ... ali... zasto bih ja pljuvao neciji izbor koji ni po cemu ne ugrozava drugog. sebi je.. i otkud mi pravo da pljujem kao sto je vecina nekulturna i pljuje po drugoj osobi. a komentatora da vidimo milion bi mu mana mogli naci.
Mogao je i on pokloniti malo truda na bilinom polju a ne da gledam kako grci igraju seve s nasom reprezentacijom
Ovo je tetovirano sa kanom ,do novog levata.
Hahahahahahahahahajajajaja jooooj kakav užas....presmiješna je
Bravoo to je ljubav, on tebi par miliona a ti njemu tetovazu od 60km hahahha Sve pohvale.
Ona njemu poklonila tetovazu, a kloc sve platio
Drolja ofucana