Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao u "crnački dio" muzike i naučio 99% njih šta je rep. To što je bijelac nema apsolutno nikakve veze.
Ima odlicna recenica 50 centa koji kaze: Rap je crnacka muzika, ali mnogi ne mogu da prihvate to da jedan bijelac to najbolje radi.
OVO JE RASIZAM. CRNCI SVAKO MALO PLJUJU PO BIJELOM COVJEKU. NEOA BUDI ZAHVALANI STO SU BILI ROBOVI INACE BI I SAD BIO U AFRICI I ZIVIO U PRASUMI.
A ko je melle mel? Haahha sta ces ti komentarisat
Tuga je biti tamnoput a biti rasista,jadno :(
Da, a nađi mi crnju koji je odrepao išta približno dobro i originalno "Marshal Mathers LP" albumu. Kod njih je jedini originalan lik Afroman, a ovi se ostali nemaju što pjeniti. Biti prosječan ili ispod prosjeka pa i loš je isto božje davanje.
To Pimp a Butterfly My Beautiful Dark Twisted Fantasy good kid, m.A.A.d city Speakerboxxx/The Love Below Illmatic The Blueprint Igor Graduation Ready to Die The Low End Theory Daytona Swimming Cheat Codes Madvillainy MM FOOD itd itd sve bolji albumi od eminemovog, kreni slusat rep pa onda pricaj
Au al si se prosuo ovdje drug. Jedini album koji se poredit ovdje moze je Illmatic. Mmlp ima pjesme kaosto su stan, the way I am, the real slim shady itd.. Sve klasik za klasikom i dan danas. Iako je po meni eminem show izbad mmlp je jedan od najboljih rep albuma ikd
Samo cu reci "Stan" .
Melle Mel bitan ko Dr. Zo
Dakle Melle Mel je rasista. Ne cudi, puno crncuga su rasisti.
S crncima ne može niko u repovanju,bjelci su za njih smole.
Niko osim onog koji je bolji od svih njih.
Eminem najbolji...
2pac i Eminem pa ostali
Nije Lil Nas na trecem klixovi imbecili nego samo Nas, kakva smijurija od novinarstva, pa provjerite nesto prije nego napisete. Ko uopste ovo pise, neko dijete ocigledno
Crnci u zadnje vrijeme svako malo sile rasizam. Ovo ce dobiti lajkove u Americi a da je ovo rekao bijelac bio bi kamenovan. Ovi crnci ce ubijat bijelce kako su krenuli.
Zar nije ovo rasizam
2pac pa onda 10 mjesta prazno i onda nek ostali redaju kako hoce.
A oakve izjave nisu rasizam? Eminem je sve postigao svojim stilom, ne bojom kože
Zato sto je bijelac, mora biti duplo bolji od najboljeg crnca da uspije. Od rasizma danas najvise pare upravo bijelci.
Smeta vam sto nije crnac, razvalio vas u vasoj igri hehe