Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naklon do poda Gile!
@ šprdancija...???? to neko lajo
Bravo!
zocurious, sve ok.nisi oštar.razumjela sam :)
Kad neko ovako nesto lijepo uradi, vama to izgleda kao da se hvali i...Ovaj lik je relativno jako mlad al ima srce i ljubavi da usvoji dijete i pruzi mu toplinu, a pojma nema ni kakve gene dječak nosi..Pun si ljubavi Amare :)Respect.
to se zove covjecnost, humanost, rijeci su siromasne da bi se opisala dobra djela gileta.
Respekt!
Kapa dole
Svaka tebi čast i pazi da te mali šta ne zaje3e.
Svaka čast Gile legendo
Sve za medijsku paznju...
Koga briga,lik pjeva tudje pjesme i ima visoka primanja plus misli da je poznat
A kome je poznat
Ako je istina svaka cast, nema nista ljepse nego usreciti jedno napusteno dijete. Samo koliko ja znam barem u Kantonu Sarajevo moze se dijete usvojiti samo ako ima obadva staratelja. Moja rodica radi u BiH Telecomu kao elektro inzinjer, ima odlicne uslove za zivot ali nije mogla sama da usvoji sebi dijete...
bil mi dao broj tel. od rodice ;)
Nevjenčana osoba usvojiti može samo u izuzetnim okolnostima, ali uvijek može udomiti. Klix, gle čuda, ne koristi pravi termin. Usvajanje stvara zakonski priznatu rodbinsku vezu, dok je udomljavanje mnogo manje formalno. Naravno, smiješno je to što nevjenčana osoba ne može usvojiti. Po nekoj našoj zaostaloj logici, djetetu je bolje bez ijednog roditelja nego s jednim. Fali još samo da udovicama počnu oduzimati djecu.
Svaka cast, ali mogao si vala i bez ove recenice "manje je poznato da ja uz edina dzeku imam tu titulu unicef ambasadora"...
Kolo sreće se ipak okreće! :) Dva srca su se pronašla. Sretan život vam želim. :)
A od kad se ove Gile? Cuo sam za Amara, ali za Gileta nisam.
Vjerovatno zbog Gillette brijaca xD
Cemu toliki negativni glasovi. stvarno nisam cuo da se tako zove.
VELIKI RESPEKT