Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra je Alka, ne kuka da je u mladosti silovana nego kaže da se živjelo i uživalo.
čola čita i ne vjeruje
Nije je derno onaj što je žurio na voz
Mene samo interesuje mentalitet supruznika ovih pjevaca i pjevacica, oni se javno svalerali, a zene kuci sjedile, pravile se lude, i trosile pare, vjerovatno i muzevi, i oni se opet svalerali...I onda se prodaju za nekakve uzore, a sve go olos...Koliko znamo, i Bajaga i Cola i Bregovic imaju supruge iz vremena Keopsa, a vucali se sa svim i svakim, i sve normala...
Kakva zlouporaba riječi 'ljubav'... pa kažeš ljudski da ste se kresali kad popijete negdje nakon druženja ili koncerata, a ne ovo kenjanje. Znači bila je ljubav i sa Bregom i sa Igorom Štimcem koji ju je izbacivao polugolu iz objekata, tenisa još desetinama njih. Stvarno ne volim ljude koji nemaju petlje nazivati stvari pravim imenom.
Alka ne dzaba profesionalka... samo se kreshi...ovo svima porucujem... kresanje je zakon
čemu sad ta priča poslije pola vijeka, ljudi oženjeni, djeca......
Drugim riječima, pola Beograda se penjalo na nju.
ovu je treslo pola estrade
Znaci Cola ziogu Alku u mladosti
"K'o Zdravko Čolić k**aj sine sa estrade cure fine..."
Pola tadašnje estrade ne može da preboli profesionalku.
Pokoj mu duši bio je legenda