Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kako nadje aliju pobogu
te mjesane brakove su tada bili to vise u Bosni skoro i nema.Alija/Alen je Hajvan nije on kriv sto je izgubljen.
Gdje si bila ti kad sam bio nitko?
hajde pustite covjeka na miru da uziva u zivotu ,otkuda vam pravo da ga napadate ,pa ne moraju biti bas svi religiozni ,mozda je covjek agnostik i iz toga razloga gleda na zivot malo liberalnije a i 40 godina nije malo ,svaka mu cast sto je ocuvao svoj brak i porodicu u proslima teskim vremenima ...sad svi odjednom zaboravili na zivot u Jugi i koliko je mjesovitih brakova sklopljeno tada ..
Samo da kazem ovim 'tradicionalistima' da je i sa striktnog aspekta islama ovaj čovjek sasvim u redu. Dozvoljeno je ženiti krscanke i jevrejke, a ime treba da ima lijepo značenje, ne mora biti niti tursko niti arapsko. On je svoje promijenio radi posla, ali prezime koje je izrazito religijskog porijekla nije.
bravo
Zato je Alija postao Alan!
I? Šta ćemo sad? Ti ga hranis I oblacis? Licno mi je antipatican ali komentari ovog tipa o uplitanjima u tudje zivote me iz cipela izbace.... Fuj...
Djud, nisi trebao to za godine spominjati, sad će te kenselovati.