Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naporna si više, muze te Brena i posinak ko kravu muzaru. Uspori malo, dosadit ces nisi ni krenula. Previse te ima, a ima pevaljki s vise hitova i slave
budi joj menadžer. očito je da joj ne ide dobro i treba joj savjeta :)
Bravo za gradonacelnika!
Da nisi stigla vecernju skolu zavrstiti izmedju dva koncerta? Pitam za gradonacelnika.
Samo tebi Zadre moj!
Tako i treba neka pjeva po srbiji
džigeruša
Koja seljancura...
Uzela sam.vec par miliona tako da me briga.
Hrvati su od uvijek volili srbe samo sto ih slogirani Tudzman nije volio pa su ga pratili. Sad bi oni i arkanovu udovici docekali na pantovčaku.
Volili pod navodne znakove. Ne znam tko može izjaviti to da neki narod voli svog agresora?! Bože, oslobodi...
A u Zagrebu je udovičin plakat za koncert u Sloveniji uništen tako da ta priča ne stoji.
Ja isto pozdravljam gradonačelnika Zadra i žao mi je što i mi bošnjaci nemamo takve gradonačelnike da okončaju ovaj turbo folk horor.
Seljanka neskolovana
Dodijala je i zgadila mi se. Brena mi se gadi odavno
Srbijanska radodojka i plastika tijelo.
Čovjek je u pravu, ne volim i ne slušam tu vrstu muzike, niko me ne tjera da idem, ali protiv sam svake zabrane. Zdravorazumski, apsolutni je nejasno zašto je ovo vijest.
"Nema slobodnih termina". Stvarno? To je dvorana zauzeta za narednu godinu, dvije? De ba, ohani i ti i on. Dvorana je gradska, a ne njegova prcija. Onaj ko slusa ce doci na koncert, ko ne slusa nece. Ne slusam ni ja, pa da imala 10 konxerata u SA pa sta, ko slusa slusa.
ItIsOnlyMe, Svaki grad ima gradonačelnika i on zna je li ima ili nema termina i kako raspolaže s prostorom grada. Dakle, on je taj koji vodi grad i odluke grada treba poštovati. Nije to gumno da može svatko doći i svoj cirkus raširiti. Uostalom, nije to nikakva zabrana nego obična odbijenica, isto kao za natječaj za posao.
konacno hrvat koji radi kako misli
Ima ih još takvih. To su Dalmatinci.