Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi su ovo nacistički pozdravi na slici
Sta je sve stvari onaj Hitler pokvario. A najvise mi je zao onih brkova, sto niko vise nemoze da nosi. A bas su bili prakticni.
hahaah praktični joj dobar :)
Adriana Lima je prirodna ljepotica!
aha, samo organsku sminku koristi
Ova zena je i bez sminke lijepa.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Adriana Lima se razvodi... Ponovo imam šanse kod nje. Yess :P
ljepsa je pijana semsa
http://bmmoejackson2.files.wordpress.com/2012/04/adriana-lima-bk1106.jpg?w=560
kakva ljepotica, toliko prirodna i lijepa. jaric je sretan covjek
Ja mislio da je tajna u neonacizmu :D
Sto ju cini lijepom??? Mozda njen bankovni racun, mozda bi i ja lijepo izgledao da nemoram svako jutro ustajat u pola 6, pa raditi do 7 navece za pisljivih 500 km, dok platim kiriju racune ostane jedva ista, a gdje je izgubljeno vrijeme na poslu, jedino nedelja slobodna, pa de ti budi fin kad radis 13 sati na dan, 6 dana sedmicno...
Razvodi se, izgleda srbin ne jebe dobro.
...nu...jel i ona "mjeri kukuruz" ? :)
d.i.n. :)
...deutsche industrie norme? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mnogo je lijepa, ne znam zasto je prevari ona rugoba od covjeka
A TI MU SE KAO NE BI DALA ???
ma vala ruzan je ko lopov.....neznam sta vidje u njemu, ima boljih tipova koliko hoce....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Al je mlada nevina usla u brak pa vi vidite
Prolazila je ta priča nekad. A ne kažem bezveze ovo 'priča' :D
Sminka cuda cini... pa ljepsih cura ima kod nas. To sto je udata za Jarica, pa je uzdizete. Definitivno najljepse zene su Scarlet Johanson, Salma Hayek, Monica belluci, to su zene, a ne ove... Pa ima da ti stravu saliju odmah...Prava ljakse http://kimkardashianmarried.blogspot.com/2011/08/adriana-lima-without-makeup.html http://www.stars-without-makeup.com/-/pics/adriana-lima/17783-adriana-lima-without-makeup.jpg Jos krivi zubi.... KATASTROFA.... Ovo je prirodna ljepota :_ http://www.stars-without-makeup.com/-/pics/monica-bellucci/24906-monica-bellucci-without-makeup.jpg i ako ima minimalac a ne malter na licu i kojekakve olovke i gluposti
Scarlett operisala nos.
Monika jeste lijepa al' kad je vidim poželim da imam divlji sex sa njom. Kažem divlji sex da bi se kulturno izrazio, da ne idem u detalje :D Hayekova isto. Ta treća umjetna, otpada :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U dom s'njom i samo je peglat sve po njoj..!
Marko je varao sa prvom komsinicom i to dve godine.Ali ruku na srce,komsinica je bolja od nje,fizicki... -Kako je lepo imati kvalitetnu komsinicu!!!
Gdje ste vi prije cijepali i šta ?! Sve neki cijepači šatro
...bukovina, jarane :)
kad vidim ovaj pozdrav, moram vam reci da nam je danas preminuo Cornelius Gurlitt..jadniiik..