Showbiz
1

Adriana Lima otkrila tajnu svog sjajnog izgleda

Klix.ba
Adriana Lima (Foto: EPA)
Adriana Lima (Foto: EPA)
Prelijepa brazilska manekenka Adriana Lima otkrila je tajnu svog savršenog izgleda. U razgovoru za Business Insider priznala je da je boks to što održava njeno tijelo savršenim, a um bistrim.

Adriana Lima i srbijanski košarkaš Marko Jarić nedavno su objavili da se razvode nakon pet godina braka. Kako su istakli, nastavit će zajedno podizati dvije kćerke koje imaju, ali će i započeti nove živote, odvojeno jedno od drugog.

Lima se nakon objave da se razvodi posvetila poslu te je već u ponedjeljak prisustvovala događaju Met Gala u New Yorku.

Također, dala je i kraći intervju za Business Insider gdje je pričala o tome kako održava svoju liniju i savršeno izgleda u 32. godini.

"Bavim se boksom više od deset godina. To radim jer uistinu volim vježbati, volim boks i gledam svaki meč. Ono što mi se sviđa kod boksa je to što to nije sport kojim popravljate svoj fizički izgled, već ojačavate mentalnu snagu jer je potrebno dosta koncentracije", kazala je Lima.

Također istakla je da bi se manekenstvom voljela još dugo baviti.

"Da se mene pita zauvijek bih se bavila manekenstvom, odnosno modelingom jer svoj posao jako volim. U svakom slučaju, još ću dugo ostati u ovom poslu", kazala je majka dvoje djece.