Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje Sarajevo ❤️❤️❤️
Selam iz Münchena
@prdo, rođeni Sarajlija, a ne smatram se nista boljim samo zato sto sam iz Sarajeva od bilo kojeg Fočaka ili bilo koje osobe koja ne dolazi iz mog grada, dijelim ljude na dobre i zle... a tvoj nik otkriva tvoj karakter....sretna Nova....
srdacan pozdrav iz berlina najvecem i najplemenitijem i najhrabrijem gradom na svijetu. neko je htio da moja drzava i moj narod i moj grad nestanu. nije im se dalo. sretbna ti nova godina bosno i hercegovino i volim te sarajevo ljubavi moja !!!!!!
Momci su za 10
uzas
ogroman novac potrosen iz budzeta od strane konakovica,muzura i skake od kojeg najvise koristi ce imati privatni hoteli i moteli.a.narod nema sta da jede.i niko to ne pominje.ovo se sa lokalnim grupama moglo uz manje para organizovati.uzas,sta drugo reci..
idemo sarajevoo
Na čelu him piše / hoćemo Šabana /
A gladni!?
ex Visoki predstavnik BiH okrivio Srbe i Hrvate za stanje u BiH... https://www.youtube.com/watch?v=Q-93yg4zZOU
Mogu guzonje slaviti. Ja na poslu u pekari.
Sretna Nova svim Bosancima i Hercegovcima,sve najbolje!
Hočemo Šemsu Suljaković
Tankosicvoja...Sarajlije su poznati po tome što su uvijek punili i trpali beograđankama
Ovdje svega osim Sarajlija 😒😒
Usijale su se telefonske linije iz centrale sda prema mreži članova i svih koji su na budžetu da je stigla nareba da svi bez odlaganja moraju na koncert zbog očajne posjete
U teheranu veselo
smog i pohladno, al hajde... :-)