Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god je bosanac tu je rahatluk.
Hehehe, koji lik! Suuuppperrrr! Volim ovakve vedre i drage osobe, a Nurkic je fakat virtuoz na harmonici! Jos mu TZ treba i platiti zbog novog sadrzaja u turistickoj ponudi! :)
@Ahmet: Ni ne znas sto predstavlja pojam Skutorija, a koristis se njime sireci mrznju… Pa, ja sam porijeklom iz te "skutorije" i ne mrzim, cak ne mrzim ni likove poput tebe koji stalno sirite mrznju ovdje. Bog ti pamet prosvijetlio! Zbogom!
@gradimir1: Mozda su problem "tri istine", ali tomu ce vrijeme najbolje dati svoj sud. Razgovor i iznosenje politickih i inih stavova nije govor mrznje ukoliko se tim stavovima izrijekom ne vrijedja i udara na mir i dostojanstvo drugog i drugacijeg. Toga kod mene neces nikada naci jer ja svoje stavove artikuliram argumentirano i korektno postujuci sve ljude dobre volje!
Trebate li zajam? ako vam je banka odbila kredit, mi smo tu da vam pomognemo financijski, sve što sada morate učiniti je da nam pošaljete e-poštu putem adrese ([email protected]) kako bismo dobili vaš instant kredit bilo kojeg iznosa na bilo kojem odredištu. Vaša je sreća naš prioritet. Naziv: Eko banka Naziv tvrtke: ECO BANK E-pošta: [email protected] PRIJAVITE SE ZA BRZI ZAJAM DANAS
bravooo
A ja mislio Bošnjaci ne idu u Rvacku na more jer im ko lafo nešto smeta tamo. A vidi ovo, em im ostavljaju pare, još im prave besplatno zabavu. Bracki, prijateljski, komšijski. Bravo!
Bravo Samire ,pozitiva treba narodu , a ne bakirologija,dodilogija,i milion takvih kancerologija !
Ovo ne vole nacionalisti
Jedva ga je imao s kim praviti
Bosnjak svira srpsku pjesmu u Hrvatksoj. (Dzaba ste krecili 😂)
@Kromvel444 svi smo braća... poderanih gaća!
Radi ovakvih smo "glupi Bosanci "...
e yugo ,yugo ..sjebaše nas.....a imali i mogli smo sve....
Pazi se Shomire da ti braca Hrvati ne uvedu kakvu taksu za koristenje harmonike na plazi.
uf što hrvati obožavaju ovakve seljake
Bio sam danas u Dubrvoniku, poluprazan zbog Bajrama, tacno su vidi ko su najjaci gosti.
hahahahahaha
@gooUser1561556839 nemoj više dolazit fala i zbogom
Bravo Samire Nurkicu, nek se narod veseli a i ti ih bogami razveseli...familije sa malom djecom si bile prisutne i odusevljene. Ovo je ono bas spontano prirodno st se kaze zdravo ili organic.
Ja mislio da Bošnjo ne ide više u Hrvatsku na more.
@fbUser1564867158 njihovom licemjerju nikad kraja
I ja sam u Turskoj gledao Salsa plesačice iz Brazila koje GORE, zatim akrobatsku grupu iz Gane, madjioničare itd...I svih tih shows ne bi se postidio ni Entertainment program grada Las Wegas-a. ...