Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj "Roker napao Gretu". 1. Nije je napao ni fizički, ni verbalno, već je kritikovao njen stav. 2. "Roker" je neprimjeren epitet muzičkoj zvijezdi koja je proizvela više top 10 hitova nego što je ovaj novinar imao članaka.
I ja bih se pridruzila molbama klixu, da nas prestane informisati o ovom djetetu. Hvala unaprijed
Tek u komentarima vidiš koliko je naš narod ogorčen, primitivan i jadan. Fuj ste svi odreda! Šta i da ova mala jeste samo sredstvo, priča istinu i radi nešto pozitivno, i prije svega dijete je. Pogledajte šta govorite jednom djetetu od 16 god. Zapitajte se go.vna jedna od ljudi, životi su vam mizerni i obični ste bijednici!
@vulkan777 A šta je to istina ?
@vulkan777 Šta si se ti upalio? "Dijete" koje se eksponira javno treba biti svjesno svijet nije majčino okrilje već okrutan i surov i da se treba izboriti da u njemu opstaneš. Niko joj ništa ružno ne kaže (osim nekoliko komentara vezanih za izgled) već samo iznose svoje mišljenje o tome šta ona radi. Uvijek će neko misliti drugačije, a jednoumlje je najgora opcija.
Roker gluplji od gretr. Jeste da je ona maskota i dijete koje prica sta mu se kaze, ali reci da ne vjerujes u klimatske promjene je vrh gluposti..
@sinapsa Ma dobro vode se ljudi dosta emocijama, ako podrzavaju gretu odmah ne smijes reci nista protiv nje iako je cotava njena kampanja nista vise od samopromocije. I obrnuto. Al hajde ako sami ne dodjemo sebi natjerat ce nas zapad..
Koje klix kobasice se javljaju... xaxaaxa
baš onako na hitlera liči mala užasno me nervira ona faca
"Stavarnje pristanka"Mediji ce pisati o nekoj temi i nametati da to sto oni pisu je istina i samo istina!Svojim upornim pisanjem o necemu oni rade na ubjedjivanju javnog mnjenja da prihvati tu istinu, i ako to u stvarnosti nije tako.Svako kriticko misljenje se docekuje na noz i svako ko misli drugacije bude satanizovan.Pokojni Dejvid Belami je platio visoku cjenu jer se suprostavio teoriji globalnog zagrevanja.
mala je odbojna haos
Neznam ko gura sve ovo oko Grete ali mala će na kraju da pukne ko tikva
Napao je debil , kao i debili ostali sto je napadaju
Debil ti u glavi.
napo je roker, zar je mogo da je napadne od silne droge
Govno malo popela se na glavu već svima