Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divan video zaista, ali desio se kiks - kaže "zovnem li tople svoje sugradjanke", a Kiko je napisao "zovnem li TOPOLE, svoje sugradjanke". Mala, ali značajna razlika :D
Prelijep grad zaista a i duh je ostao isti u tu sam se uvjerio...
Nema više gospode u Sarajevu, nema ljudi sa stilom, nema urbanosti, ostali su samo došljaci sa svojim vrijednostima, načinom življenja i običajima, i nešto sitno onih koji su bili tu i prije rata, uklopljeni u sivilo malograđanstva koje tu vlada. Kad se sve to isfiltrira, trebace dugo, ali tek tada ce Sarajevo prodisati i biti urbana sredina.
Istina je da ce sve proci. Bas tako je i Sarajevo proslo, nazalost. Minusajte do mile volje, ovo danas nije ni sjena onog sto je Sarajevo nekad bilo i to zna svaka budala. Nema potrebe da se lazemo. Sretan praznik svima koji smatraju da ima razloga za slavlje.
@HejBa Proći ćeš ti, a novi će doći. I novi će, kao i ti, sumnjati u sarajevski duh, ali on nikad nije otišao. Nekad je slabiji, nekad jači, ali ima uvijek dobrih sarajlija koji ga održavaju.
Najbolja pesma o Sarajevu je ova pesma od Safeta Isovica. Uzivajte u tekstu. https://www.youtube.com/watch?v=nOus98jJuvY
svaka cast.........ali zasto samo sarajevo........valjda Bosna citava......
@mirrorcic Zato što je dan grada Sarajeva, najljepšeg na svijetu.
HOCEMO OSTAVKU I KRIVICNO GONJENJE PRIMITIVNE SELJACINE IZ GRADACCA FODILA NOVALIĆA ! 20 GODINA SAMOIZOLACIJE ZA SELJACINU FODILA U ZENICKOM ZATVORU ZBOG NEPRAVEDNE RASPODJELE BUDZETSKOG NOVCA ! VECERAS U 20:30 SVI NA PROZORE U ZENICI ZVIZDUCI PROTIV FOOOODILA !