Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premijerka Ana ima bolju zensku od predsjednika Vucica.
Hahaha dobro si..
srbi su pederi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I postala si premijerka zato sto si lezbaca, tako se Vucic dodvorava EU ko sad Srbija liberalna. A u stvari ti se mlada ili mladicu nista ne pitas, ti si samo za pokaz.
Sad ono "Vučiću pederu" ima potpuno drugačije značenje....dobija smisao.
Srbi pederi i lezbace prodat ce vas Vucic za mekinje ...
Nije ona probala pravi k...c, da jeste ne bi joj pi..a pala na um.
Bez obzira na njeno oblacenje i sexualnu opredjeljenost ipak mi je zenstvenija od Zeljke Cvijanovic.
A jesi ruzno. Istina, sama ovakva pojava u vrhu politickog zivota Srbije je ucinila vise nego ijedna parada za peder populaciju u toj zemlji. Al gospodjo buraz, tebe trebaju da vredjaju, ne sto si lezzba, vec sto si peder. Podguzna Vuciceva muha.
Dobra joj bumbatre sto jes' jes".
Sta pravoslavne spodobe kazu na ovo? Mislim na razne patrijarhe i piz.de materine. Je li dozvoljeno da vas lezbacHa vodi?
Cemu to Pravoslavne “spobode”, “lezbacha” i slicni izrazi, zasto si seljak?
Vidi se ko nosi damu u torbici 😁
Otupim ti djevojku o k.tu
Nije snaga samo u masovnosti i autobusima po narudzbi..snaga je u umu, srcu, iskustvu, viziji..zelji i volji da se nesto promijeni. I ako uspijemo slomiti "izborni inzinjering" kako politicari dosadasnji nazivaju kupnju i kradju glasova koju predstavljaju kao "volju naroda", BiH ima priliku ustati iz blata uz i sa Mirsadom Hadzikadicem. Sretno!
jedno drugom se lizemo,banjamo se,cirkus radimo...ona meni,ja njuma...
Vecina lezbejki vode dobre ribe ... zasto? ZASTO???
hahaha LGBT nebeski narod !
jel za ovo stariji ljudi kažu PEDERKA