Gdje se najbolje provesti
0
Pregled vikend dešavanja u Sarajevu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sarajlija Tu sam ja, ne sikiraj se! Evo slusam RHCP i kroz oblake gledam ove ribe na slici! Bas su dobre !
Pa zato sm se i podijelili, da mogu popit pivu kad zazelim, pozdrav od Ljubise!
JEB0 VAS RAMAZAN...kad ce te se vise opametit i shvatit da bog ne postoji i da se dzabe patite
pa ako ste tako posvecni ramazanu sto onda otvarate ovaj clanak uopce. meni se cini da vi niste nacisto sa sobom pa vam zato smeta sta drugi rade. kako biste postili u stranoj, krscanskoj zemlji?
pa ne zive u sarajevu samo vjernici, jeste li vi normalni? pustite se vasih frustracija, pustite i druge da zive, ili vas i to vrijedja???
Nismo svi muslimani, znaci za nas i ne vaze ta pravila. Svi oni koji istinski poste i klannjaju pet dnevnih namaza imam ogromno postovanje, a za one koji samo pricaju o od muslimana ni slovo m neka zacepe i neka ne namecu svoje nacionalisticke ideje.
Glupost, ko posti i ne mora izlaziti ni piti ili bilo šta što mu/joj je zabranjeno a ostali mogu šta hoće.... ili to neko priziva šerijatsku policiju :/
Sarajevo je multietničko mjeto. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA
Najbolji provod je u dzamiji ! I ozvucenje je dobro a i bude raje dosta ! Jos ako hodza ima dobre glasovne mogucnosti ....
Ah taman sam mislio da nema sta raditi zbog ramazana, sreca pa se prevarih :)
Sa-x je sega :) kakav ba provod u Sarajevu za vrijeme ramazana :D.Pa raja ako i izadje vani to se ispijaju sokici i do 11 je fajrunt :) a ostalikoji ostanu, eh njima na dusu :)
ovaj pregled desavanja nikad nije bio prije na sa-x , valjda vam je od interesa za ramazan ga objaviti,ne razumijem, nema smisla stvarno što ne organizujete kakav zajednički iftar pametnije bi vam bilo
NAJBOLJE PROVESTI U DZAMIJI NEK JE SRAM SARAJEVA X
Ramazan je ljudi!!!