Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto nema Sinan Sakic na spisku :(
nikad vam nece halalit za sinana sakica hebo vas kofi anan i onaj narkoman od dj sinan ste mi zaboravili spomenuti ovo je za tuzbe
Uvjek su mi teletabisi bili sumnjivi
Hatidža Mehmedović - da Allah dž.š. podari lijepi Džennet tebi i tvojima. Ostat ces upamcena sto te dunjalucka nepravda nije slomila i sto si uvijek uspravno hodala.
Oliver Dragojević - Nek ti je mirno more kapetane.. Nebojša Glogovac - Kajo, 5 lična, kapiraš!! Milena Dravić - Hvala ti kevo!! Predrag Ejdus - Peco, pamtićemo te.
Sinan Sakic.
Jedina pravda na svijetu,svi moraju umrijeti i bogati isiromasni.
“Možda i najveći evropski kuhar, pisac i televizijski voditelj Anthony Bourdain” ovaj je bio evropski samo ako Evropa izlazi na obe strane Atlanskog okeana.
Rahmet duši našoj Hatidži
Bolje im je nego nama sto smo ostali u Bosni i Hercegovini
ala rahmetile
Ne spomenuse da je prije 6 mjeseci umro Sinan Sakic, uvijek se sjetim prijeratnog ambijenta u cevabdzinici Zeljo: Raja nagurana ko sardine, na zidu Titina slika, sa kasetofona treste Sinan ili Semsa. Kad je bio neki mec Zelje (koji bi Zeljo dobio) to bi gazda Sain nasnimio na audi kasetu pa bi onda sutradan pustao sa kasetofona
Pocivajte u miru!
neka im je laka crna zemlja
Stefen Hawking se rodio ,ne umro.