Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste spremni sve ishejtat', bjednici ste mrtvi. Bravo za fotografa, fotke su odlicne!
Amere, čestitamo ti na izvrsnoj foto-reportaži. Odličan tekst, prelijepe fotografije ! Tvoje fotografije su "kompletna priča", svaka za sebe. One govore mnogo, samo ih treba razumjeti. Mnogi to nisu u stanju. Na žalost ! Molimo te nastavi u svom usponu (u struci) jer ti pripadaš svjetskoj foto-dizajnerskoj klasi. Pozdravljamo te iz Bremena.
Nemoj te biti supci,fotke su extra!!!
Brao Zuhdo Zmaye :)
toliko zavidnih sitnih dusa na ovom clanku koje treba ubacit sa onim psima u azilu. niko ne bi ni primjetio on topic: odlicna reportaza, uvijek volim nesto ovakvo nesto procitati jos od malih nogu. bravo amere
.
,
ah ti Boga jesu ljudi prljavi i neuredni!
isto ko u nakushi, amidze mi :D
Kod njih imaju problem sa volovima, teladima i kravama na ulici. Vo lutalica nabo tri indijca jutros. Vlada zagovara eutanaziju ali govedofili iz mnogih NVO ne daju.....Iz organizacije "Govedo trust" izražavaju nezadovoljstvo ovim potezom vlade.
govedo trust hahahaha
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
u indiji ima fakultet kako profesionalno postati cigan!
mama ti ne bi bila sposobna!!
svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo...
lijepo ..lijepo