Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sinoć gledao nekih pola sata i otišao spavati a gluplji sport u životu nisam vidio svako malo,prekid pa reklame jbt više traju reklame nego sama igra
Pored mali milion reklama na nasim tv stanicma trebao bi sad da gledam i americke ? Not in this lifetime.
Dok sam gledao reklamu Konja i Psa sav sam se najezio pogotovo kad konji krenu za cukicom. Priznajem Konji su mi najdraze zivotinje i zato navijam za Ferrari.
A ima li neka reklama dje zmaj jaše jednoroga ? http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
Ova slika sa konjom i psom me podsjeća na nešto slično što sam vidio proteklih dana al' nikako da se sjetim šta.
Sa konjem i psom ubjedljivo NAJJAČA !!
Nemam vremena da gledam sve reklame, ali cuku i konja sam morala pogledati. Konj - plemenita životinja, cuko - odana životinja. Duše drage :)
Toliko se divimo dirljivim reklamnim porukama (tipa pas i konj), a nikako da apsolviramo tu sinergiju i sprovedemo je u djelo. Je li to govori više o nama, našoj gordosti, ili ipak govori tome, kako su životinje veći ljudi od nas samih!?
Definitivno su veci...