Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva crna joga, bitno je dupe pokazati
I to po svaku cijenu... ne smije da manjka!!
Ona ovde samo reklamira svoje dupe kakva joga i djeca
Divan uzor brao
Ja bi ovo TASLAČIO
Keyboard warriors are getting upset.
Jadno!
njeno je da pokaze dupe, proble je ovih sto prenose, u nedostataku kvalitetnih vijesti
Guzovi slatki ko hurmasice od nene Fatime
Guzovi slatki ko hurmasice od nene Fatime
Troje djece od tri različita partnera... ova ne miruje :D
Pazi Klix Kompleksaša što im smeta što žena ima 3 djece sa 3 različita lika, a da je frajer, bilo bi sasvim "normalno." Ali Klixaši nemaju za kifle a kamoli da nađu 3 žene i hrane 3 djece. Bolje sjedit kući i drkenda.
Fina žena čestita
Ima tu pozamašne "pozadine".
Mozda jeste simpaticno ali je neprilicno i neodgovorno izlagati svoje dijete. Da je Kate normalno obucena na hajd ali ovo je neukusno.
moderna kamenjarka
Zar nema nijedna bosanka bolju stražnjicu a i lice?
@Gelecek Naše rumenke imaju samo VEĆE guzove, valja zguza na guz. Ova bar drži do sebe.
Izgubih ja abdest! Pun sam grijeha do vrha!
Svaki od 5 dnevnih namaskih položaja odgovara joga poziciji, i pozicije zajedno aktiviraju svih sedam ‘čakri’ (polja energije) u tijelu. Nego naši kompleksi, joga kao hinduistička molitva je više IN iako je kod normalnog svijeta new age isfuran još u osamdesetim.