Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kiki legenda
GSS iz Visokog ???
Jest glupane, GSS iz Visokog, onaj momak na slici u prvoj turi sa FUCZ-om jedan od najjacih i najhrabrijih iz Visokog, ima li ti šta još nejasno
@adnanius E bas onaj momak ti se sjeti komplet prvog safa na dzenazi najmilijeg clana familije seljacino primitivna. .... ti komplet Visoko materesinu seljacku.
BRAVO DOBRI LJUDI ❤️❤️❤️👏
Sve pohvale za sve koji pomognu Turskoj i Siriji🤲🏻🙏🏻🇹🇷🇸🇾
Klix ima li zareza u naslovu?!??!
Ne treba zamjeriti,,i oni su uznemireni i normalno je da se pogrešni,,zar je bitan zarez ako se zna šta je htio napisati
Moji Visočani ❤️
Sad se svi vraćaju. Ko je otišao u prva tri dana otišao je kad su ih stradali trebali. Sad ponjinju stranci smetati turskim službama da vade mrtve i rade indetifikaciju. Pa onda još sanacija gradova od ruševina itd... Ko želi pomoći onda neka pošalju novac. U Turskoj je velika inflacija i cijene hrane su velike.