Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LGBTIQ+ imaju veoma jak lobi širom svijeta gdje god ih mrsko pogledaš odma te safataju kako si čudovište i zapravo šta imaju paradirati neka se bodu kod kuće a u javnosti neka budu ko svi,a da danas je biti normalan nenormalno
Ponesite varikinu da ocistitmo ulice kuda prodju.
Zbog para imaju, kad treba zena obuci hidzab odmah zabranjuju po francuskoj i ostalim eu zemljama a kad musko musku treba trpati to im je ok
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gle ove sa transparentom Refugees welcome. Ovi moroni normalizuju sve sto je nenormalno, pocevsi od raznih fetisa i bolestina, umisljanja da si drugog spola (neki i umisljaju da su druge rase), oslovljavanja sa 'oni', pa do anarhije i ulaska ilegalno u drzavu bez dokumenata pod krinkom izbjeglice.
Druze moj, nije bolest sve sto boli, kao sto vidis kod ovih hahara
Inače ne branim LGBTIQ zajednicu, ali sto jest jest, oni prvi daju podrsku Palestincima i javno prozivaju Izrael zbog aparthejda.
Mevlidee!! Ooo Mevlideee, vidis li ti ovoo moj Mevlidee???
Spodobe
"Zastave i transparenti: Organizatori savjetuju da ih ne nosite, jer će biti obezbijeđeni na Povorci ponosa. ". Znaci, ja hocu da ponesem natpis "svako ima pravo na izbor", a uvale mi "zena, lezbijka, kraljica " :))))
Nece ti samo zastacu uvaliti,
Cudno da imaju jak lobi kad nisu ravnopravni ni u naj ravnopravnijim drzavama. Normalni ljudi su skontalo da se ne trebaju bojati toga na sta se ti palis i kao sta se osjecas. Zabavi se vaznijim stvarima ba.
Prejak lobi imaju. U Londonu na ulazu u crkvu stoji lgbt zastava. Ne smijes ih poprijeko pogledati, a kamoli nesto vise. Englezi sad burno reaguju ako se djevojka i momak strasnine ljube u javnosti nego na dva frajera. Svojim očima gledao! Englezi su zastranili do bola. Bar u Londonu i vecim mjestima.
A ne smetaju vam ove "pederčine" na vlasti? Čistite klozete po zemljana gdje su ovakve parade normala, tamo vam to ne smeta. Čobani
Parada razvraza.
Parada razvrata.
BOLESNICI!!!!
Ispovijest Hrvata koji se bavi muškom prostitucijom: 'Među mojim klijentima su jedan poznati pjevač, glumci, novinari, poduzetnici…' Moji klijenti najčešće su muškarci između 28 i 55 godina prosječnog izgleda čija je uloga pasivna. Nešto rijeđe javljaju se i oni aktivne uloge. Razumljivo, tema je škakljiva, pa je jedini uvjet bio da napravimo intervju jedino ako obećamo da mu nećemo pisati ime, piše Slobodna Dalmacija.
To je najjaca klijentela. Zato i imaju toliko jak lobi.
U 4 zida idite i radite sta god hocete stvarno nemam nista protiv ali da blokirate saobracajnice,da pistite i masete zastavama trazeci neka svoja prava vi ste tokmaci i onaj ko vas pusti da to radite !!!
Mole se svi "normalni" parovi za prestanak ljubljenja, grljenja i drzanja ruku u javnosti. Ne zanima nas sta vi radite izmedju 4 zida. Hvala i lijep pozdrav! 😄
Zamisli koji retard moraš biti da paradiraš gradom zbog toga svoje seksualne orijentacije
SIgurno su manji retardi nego ovi što bi da ih biju motkama
Spodobe šetaju gradom
Klix banuje hahahahah
Svidjalo vam se ili ne prava se ne diraju. Hocete demokratsku zemlju ? Eh pa svi su jednaki i nema diskusije .
Trebalo bi uvesti i javna vjencanja medju istopolnim brakovima na dan parade, da se festa upotpuni, :)). I naravno mediji da izvjestavaju non stop kao sa olimpijade.