Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ups Mile ga prima prvi...
@Savobre Kad ustanes svako jutro prvo sto ces uraditi je da pogledas u svoje auto i da vidis cije reg: oznake stoje na Autu pa se posjeti onda ciji 18,7 to ti savjetujem granice u BiH nece i nesmije niko praviti dok je nas Bosnjaka i oni drugi koji svoju BiH dozivljavaju svojom domovinom.
Ako obavlja casno i posteno svoj posao, ne vidim cemu ovolika hajka i objavljivanje detalja iz privatnog zivota novog ambasadora. Jadni ste vi kad vam je tudji zivot senzacija i kopanje po tudjim profilima.
Peeedeeerrrriiiii
Dodo će ga osvojiti svojim šarmom i elegancijom. Ambasador bi mogao većeras da ima mokre snove. Preznojavaće se.
Hoce ovu dvojicu tucu vehabije sa standa na carsiji.
Bas su slatki.
hajde dobro nam dosli...
KLIX zapadni rezimski medij vec 2 clanka o pederima, sirenje nemorala na prvom mjestu KLIX PRIORITETI
pederska posla
sad ce poceti skupovi o oralnom i čmarnom zdravlju...
Sad će pederi da navale
Samo je pitanje da li je davalac ili ga prima?
@SejdoBrabonjak ili uvlace shibicu
E Mile moraćeš sad pripazit da ti ne ispadne sapun.....
samo cekam ko ce ga prvi uvrijediti od ovih nasih hahara. Moja tipa je Dodik.
Uskoro ide oficijelni "prijem" u uvalnom uredu Američke ambasade za našu političku elitu.
Ma kao i sve u Bosni oko nebitnih pitanja. Dici ce se prasina, pricat ce se 7 dana i onda nista. Doduse bit ce interesantno i oko vjerskih prijema.
Ih da znas gdje si dosao na peti bi se okrenuo.
@Zarathustra Samo da mu ne bude s konja na magarca.... Kod nas se stvari preko noci mijenjaju valja mu mandat ovdje izdrzati, pogotovo zbog seksualne opredijeljenosti.