Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tad je i bilo sarajlija. Čast svima koji dodju sa strane i normalno žive i rade a ovaj šljam nabijem na onu stvar
Sa ovom izjavom tvrdis da su "prave"Sarajlije bezgresne i da samo ljudi sto dodju sa strane ne valjaju osim nekih koji se prilagode ? Ja vecih rospija , mahalusa nisam vidio od tih tkz pravih Sarajlija .Sad cu i ja kao i ti ,ima poneko dobar
Tada je bio šljam, ovi danas su mnogo normalniji
ljepši tramvaji tada bili nego sad
Meni nije jasno otkud sad ono brdo ispred dzamije? Ovdje na slici se cini sve ravno
zadna recenica kaze sve. "Sarajevo je BIO važan centar trgovine na Balkanu i imao je tri bezistana." odavno nije!
Fali nostalgicna fotka BBI centra. Kojeg se sjecaju samo starije generacije.
Ima li gdje da se kupi kuča sa 300m2 i okučnice nekih 500-700m2 da je po mogučnosti uz sebilj da sam blizu čaršije što bi rekle sandzaklije i Sarajevski papci,a prave Sarajlije sve više prodaju kuče i bježe u brda, jer Sarajevo i Čaršija nisu više što su bile,ko zna vidi da ni čaršija više nema birvaktilski duh.
Baščaršija, najljepši dio grada. Gradovi u kojem su uništeni tragovi historije su bez duše i topline... Srećom u Sarajevu smo sačuvali po dio iz svakog perioda.
pa manje vise sve isto. Samo su bili bolji putevi i tramvaji prije i stoka nije bila u kucama na brdima, nego pasnjacima xD
Otovirte komentare na onom glupom filmu. Nikoga onaj film nije impresionirao, niko ga nije mazvao remek djelom, zasto lazete. Treba imati odgovornosti i hrabrosti nazvati stvari po imenu, ono je njesra.
Pa i nije nešto najstarijih,vašingtonci su bili osamdesetih.
Jos da ga Eugen Savojski nije zapalio 1697..