Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko sam ja da ih kritikujem, ali glupost mi je da se ugasi signal, a više od pola vozača te ne može slušati. Kao da sječeš granu na kojoj sjediš, nema slušanosti, nema reklama, nema prihoda. Ali jaka je to država, pa može finansirati uhljebe na državnom radiju i bez reklama.
U BiH bi to zvucalo prelazak sa FMna Digitalno emitovanje radio signala nije dobio podrsku parlamenta...
Zalosno, nema nista ljepse kad ti krci stanica a dobra pjesma :)
E pa da su ugasili FM i nije bas istina.Lokalne radio stanice bas koriste FM i imaju porast slusaoca,dok su velike radio stanice kao NRK presle na DAB i gube slusaoce.Ali postoji internet i TuneIn i slusas sve to dzaba.
@praznaprica A sta pise u podnaslovu?
Da hoce kod nas ugasiti AM... raznoraznih stranaka
na osnovu analognog signala, koji nije ugašen na jednom dijelu federacije, bhrtv vrši naplatu preko rtv servisa, koju opravdava upravo ovim signalom, naravno ako/kada dođe do suda
ASK Ilidža će na FM da svira do 2857. godine... hidžretske...
to bi dodik i covic stopirali jer bi im bio ugrozen nacionalni interes
@lucky s. ...klasican bosnjak....sto bi turci rekli...supljoglavac...:)
čovjek je samo rekao istinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi cemo za jedno 30 godina ukinuti FM hahaha